Af - 29/07-15 13:56

Overrasket? Derfor tjener ulydige børn flere penge som voksneOverrasket? Derfor tjener ulydige børn flere penge som voksne

Det kan åbenbart betale sig ikke at gøre, hvad 'de voksne' siger.

storybild

(Billede: Polfoto)

Spiste du lørdags-slik om tirsdagen? Gik du ikke i seng tiden tiden? Sneg du dig ud af huset, uden dine forældre opdagede det? Så kommer du måske til at tjene flere penge senere i livet.

Børn, som ikke hører efter, hvad 'de voksne' siger, tjener nemlig flere penge, når de bliver voksne. Det skriver online-magasinet Quartz.

Et nyt studie offentliggjort i Development Psychology har fulgt 745 personer i fra 1968 til 2008. Udover at studiet viser, at høj IQ betyder højere løn, fandt forskerne frem til noget muligvis mere interessant.

Mor sendte børn i børnehave: Hun hentede dem med SLEMME forbrændinger
Mor sendte børn i børnehave: Hun hentede dem med SLEMME forbrændinger

Efter at have korrigeret for IQ og klasse-baggrund kunne forskerne konkludere, at 'regel-brydning og genstridighed over for forældre' var den bedste indikator for, at børn kom til at tjene flere penge.

Forfatterne kalder opdagelsen 'overraskende,' men har også flere teorier for, hvorfor ulydige børn skraber flere penge ind på lønningsdag.

- Vi kan antage, at studerende, der scorede højt på denne skala, kan tjene flere penge, fordi de er mere villige til at være krævende på kritiske tidspunkter, som når de forhandler løn eller lønforhøjelser, skriver forskerne i rapporten.

Børn helt ned til 8 års alderen er utilfredse med deres kroppe
Børn helt ned til 8 års alderen er utilfredse med deres kroppe

På samme måde mener forskerne, at ulydige børn også har 'en større vilje til at stå ved egne interesser og mål, en karakteristik, som fører til mere favorable individuelle resultater, i vores tilfælde, løn.'

LÆS OGSÅ: Kina overvejer helt at fjerne etbarnspolitik

LÆS OGSÅ: Den er god nok: Nu kan du få en personlig butler til dit sandslot

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gerningsmand bag økseoverfald går...
bt.dk
Eksplosion hos bilforhandler: Tre...
bt.dk
Lars Løkke lagde en blomst ved...
bt.dk
United-fans er sure trods sejr: HAN...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx