Af - 05/04-15 21:30

Teenager måtte have 250 sting: Voldsomt springvand ramte hende nedefraTeenager måtte have 250 sting: Voldsomt springvand ramte hende nedefra

En britisk pige fortæller nu om en skrækkelig episode, som resulterede i flere timer på operationsbordet og hundredvis af sting forneden.

storybild

Den nu 19-årige Shelby Clarke fra Manchester i England har store smerter under sex og frygter, at hun er ude af stand til at kunne få børn. Frygten kommer efter en episode i 2009, hvor hun blev ramt af et kraftigt sprøjt nedefra, da hun besøgte et springvand ved forlystelsesparken Pleasure Beach i Blackpool.

Shelby var på daværende tidspunkt 14 år gammel og besøgte The Spectacular Dancing Water Fountain med sin mor, Karen, stedfar James og ven Sarah. Hun husker tilbage på episoden og de kraftfulde stråler.

- Der var en masse børn, der løb rundt imellem strålerne, som Sarah og jeg legede med. Men imens vi legede, blev jeg ramt af en kraftfuld stråle, fortæller hun.

TV: Derfor er mandens penis blevet så stor
TV: Derfor er mandens penis blevet så stor

Hun husker, hvordan hun blev slået i gulvet og følte, at hun havde brug for at komme på toilet med det samme.

- Men jeg lagde mærke til, at der var blod overalt.

Sarah hjalp hende tilbage til hotellet, hvor mor Karen ringede efter en ambulance, som straks kørte hende på hospitalet.

Her blev Shelby syet med ikke mindre end 250 sting, både inden i og udenpå.

- Da jeg så, hvad der var sket, fik jeg det dårligt. Hun blev hårdt såret, bogstaveligt talt revet over fra numsen til hendes skede. Konsulenten tog mig til side og sagde, at han troede, hun måske var blevet voldtaget. Jeg var rystet. På det tidspunkt var Shelby under bedøvelse og kunne derfor ikke forklare sig, siger Karen.

Vi vil ændre vores kønsdele: Se hvordan vi ville ønske, de så ud
Vi vil ændre vores kønsdele: Se hvordan vi ville ønske, de så ud

Shelby har sidenhen modtaget en stor erstatning efter familien sagsøgte forlystelsesparken i Blackpool. En del af erstatningen er også økonomisk støtte til behandling af hende, hvis det bliver nødvendigt, når hun vil have børn.

Tre år efter ulykken mødte Shelby sin nuværende kæreste, Danny. Hun fortæller, at sex er ekstremt smertefuldt.

- Jeg kan godt nyde sex, men jeg kan ikke have det så tit. Og så bliver jeg bekymret for, om Danny måske vil være mig utro eller forlade mig, siger hun.

Læger slår fast: Kendt penis-rygte er sandt
Læger slår fast: Kendt penis-rygte er sandt

Men ifølge hende har skaden også været med til at gøre deres bånd stærkere.

- Jeg er meget heldig med at Danny er så tålmodig og forstående, siger Shelby, som slet ikke tør tænke på, hvilke konsekvenser det kunne have haft, hvis det var en to-årig, der var blevet ramt af strålen.

- Jeg sagsøgte for at forhindre, at det sker for nogen andre, slutter Shelby.

Forlystelsesparken har siden episoden sørget for, at ingen har adgang til springvandet under et show.

LÆS OGSÅ: Politiet: Mand voldtog barnebarn ved siden af sin kone

LÆS OGSÅ: TV: Her er de 7 tegn på kræft, som du skal kende

LÆS OGSÅ: Kvinde havde sexlegetøj oppe i sig i årevis

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx