Af - 12/02-14 19:11; Opdateret: 12/02-14 19:27

Søstre forsvandt for 39 år siden – politiet genåbner sagSøstre forsvandt for 39 år siden – politiet genåbner sag

To amerikanske søstre på henholdsvis 10 og 12 år forsvandt sporløst i 1975 i Washinton DC. Nu genåbnes sagen efter en person er kommet i politiets søgelys.

storybild

Det er denne mand som blev set i shoppingcenteret, hvor de to søstre forsvandt sporløst i 1975. (Billede: Polfoto/Uncredited)

Katherine Lyon og Sheila Lyon på 10 og 12 år forsvandt sporløst 25. marts 1975 i Washington DC i USA. Men nu genåbner amerikansk politi sagen efter nye spor er dukket op i sagen.

Har du set Kurt? Han er savnet på sjette dag
Har du set Kurt? Han er savnet på sjette dag

De to søstre forlod deres hjem, for at tage en tur i det lokale shoppingcenter, en tur de aldrig vendte tilbage fra. Men nye oplysninger er dukket op, og det har ført til, at FBI har offentliggjort et billede af en kendt sexforbryder, som flere vidner har set på gerningsstedet den dag for 39 år siden.

Forsvundet fisker vender hjem efter 13 måneder på havet
Forsvundet fisker vender hjem efter 13 måneder på havet

Ifølge politiet, er det den 57-årige Lloyd Lee Welch som blev set i shoppingcenteret den dag, og som skulle have vist interesse for de to piger. Lloyd Lee Welch har adskillige domme for sexforbrydelser i forskellige stater og har i mere end 15 år været i fængsel i Delaware.

- Det er det største gennembrud, vi har haft i lang tid i den her sag, sagde leder af efterforskningen Marcus Jones til Washington Post.

Kidnappet pige fundet efter 19 år
Kidnappet pige fundet efter 19 år

Ifølge politiet, er det et sæt 'friske øjne på sagen' som nu har ført til, at man beder offentligheden om hjælp til at klarlægge Lloyd Lee Welch's færden i shoppingcenteret den dag.

Desuden, skulle Welch's foto efter en anholdelse i 1977 have ligheder med den fantomtegning af en mand, et vidne havde set følge efter pigerne, som blev lavet efter pigernes forsvinden to år tidligere.

Sigtelse: Bortførte to teenagepiger fra Lyngby
Sigtelse: Bortførte to teenagepiger fra Lyngby

De to søstres familie udsendte i går en pressemeddelelse, hvor de takker for den støtte, de har modtaget fra offentligheden:

- Det faktum, at så mange mennesker stadig går op i denne her sag, betyder meget for os.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Linse tordner mod TV3: Det er totalt...
bt.dk
Stor bekymring om lønfidus i Danmark:...
bt.dk
Finn Nørbygaard åbner op om dyster...
bt.dk
Efter aflysning og halsoperation: Så...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx