Af - 02/07-17 17:45; Opdateret: 02/07-17 20:27

Obama holder ferier i luksus: Nu er hans egne begyndt at undre sigObama holder ferier i luksus: Nu er hans egne begyndt at undre sig

Siden Barack Obama forlod jobbet som USAs præsident, har han haft travlt med at nyde livet i fulde drag.

storybild

Barack Obama har blandt andet holdt luksusferie med Virgin-rigmanden Richard Branson i februar. (Billede: HANDOUT)

Billeder af den 55-årige tidligere præsident på luksusferier verden over er jævnligt dukket op i medierne, men nu bliver han kritiseret af folk i egne rækker for at sende et forkert signal med sin ekstravagante, nye livsstil.

Det skriver Fox News.

Se billederne: Obama på caribisk surferferie med mangemilliardær
Se billederne: Obama på caribisk surferferie med mangemilliardær

Siden januar har Barack Obama blandt andet besøgt det luksuriøse hotel Four Seasons på Bali, Marlon Brandos private ø og Virgin-grundlægger Richard Bransons egen ø, Necker Island - for bare at nævne et par af de mange ture.

En rejseekspert påpeger desuden over for Fox News, at Obama har valgt nogle af de mest luksuriøse destinationer i verden.

Selvom den tidligere præsident i princippet kan gøre, hvad han vil, så sender Barack Obamas luksuriøse livsstil alligevel et uheldigt signal, mener den demokratiske meningsdanner og strateg Pat Caddell, der blandt andet har været rådgiver for den tidligere præsident Jimmy Carter.

Ny biografi afslører den hemmelighed, Obama forsøgte at skjule
Ny biografi afslører den hemmelighed, Obama forsøgte at skjule

- De her ture er livsstilen for de rige og berømte, siger han til Fox News og tilføjer, at han mener, Obamas adfærd vil gøre basen i det Demokratiske parti nervøse. Ikke mindst Bernie Sanders-fløjen i partiet.

Ifølge Fox News har flere liberale politikere også udtrykt nervøsitet over Obamas livsstil, som flere mener er en udtryk for, at han distancerer sig fra kernen i det demokratiske parti.

Også talkshow-værten John Oliver, der især er kendt for at sende satiriske angreb i retning af amerikanske politikere, har tidligere udtalt sig kritisk om Obamas ferier.

Taler for første gang siden Trump: Her er Obamas nye job
Taler for første gang siden Trump: Her er Obamas nye job

- Det her er måske kontroversielt - jeg er en lille smule træt af at se billeder af præsident Obama på ferie med Richard Branson. Skru ned for billederne af kite-surfing. Jeg er glad for, at han har det sjovt - Amerika brænder, lød det tilbage i februar fra John Oliver.

Fox News har kontaktet Barack Obamas pressefolk, som ikke ønsker at kommentere den tidligere præsidents rejseaktivitet, da det vedrører hans privatliv.

Bryder med traditionen: Her er Obama-familiens nye liv
Bryder med traditionen: Her er Obama-familiens nye liv

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
Denne pølsevogn skal lukke, fordi den...
bt.dk
Mand trak kniv i supermarked: Kan du...
bt.dk
44 ruter ramt efter busselskabs konkurs
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx