Af - 10/09-16 21:13

Fem moderne dating-regler, vores forældre aldrig skulle bekymre sig omFem moderne dating-regler, vores forældre aldrig skulle bekymre sig om

Tre-dages-reglen, 'jeg er SÅ meget videre'-billeder på Instagram og falske forhåbninger ... dating var bare lettere i vores forældres tid.

storybild

Var det bare lettere at date før Tinder og andre sociale medier? (Billede: Reuters)

Da vores forældre var unge, behøvede de ikke bekymre sig om, hvordan internettet og den moderne teknologi har forvandlet alle til et dating-mareridt, der tror, at måden at få nogens opmærksomhed på er ved at like gamle Instagram-billeder, prikke nogen på Facebook eller spamme dem med snaps fra en fredagsbytur.

Scoring: Her er den dumme fejl mænd og kvinder begår i byen
Scoring: Her er den dumme fejl mænd og kvinder begår i byen

De var tvunget til at opsøge folk, når de var byen, for der var ingen matches at swipe igennem på Tinder.

Askmen har nedenunder listet seks dating-realiteter, vores forældre aldrig skulle slås med i tiden før de sociale medier:

Tre-dages-reglen


Ligegyldigt, hvor mange amoriner der var i luften på jeres første date, er det ikke usædvanligt, at du ikke hører noget fra personen i tre dage. Vores forældre behøvede ikke bekymre sig om tre-dages-reglen, men de forstod bare ikke, hvor stort et turn-off det er, når folk er for meget på. Nej, så er det meget bedre at lade som om, man er ligeglad. Også selv om det betyder, at du ender med at bruge weekenden alene med Netflix og pizza.

Få alle mulige forestillinger om personen via deres Instagram-profil


Ak, ja. Hvis bare en persons sociale medie-kontoer viste, hvem de virkelig er. Men det ville selvfølgelig betyde billeder af opkast foran baren fredag nat og udtværet make-up og uglet hår søndag morgen. Og helt ærligt, det har ingen lyst til at se.

Men fordi vi ser en person mere via sociale medier end i virkeligheden, kan vores fantasi hurtigt løbe af med os, og vi danner os alle mulige billeder af, hvordan personen er, inden vi overhovedet har lært dem at kende. Det kan hurtig føre til en skuffelse, når de ikke lever op til vores forestillingen om drømmedaten.

TAG TESTEN: Scorer du i byen i aften?
TAG TESTEN: Scorer du i byen i aften?

15-minutters-svar-reglen


Når der så endelig er gået tre dage, og du hører fra din flirt, så ved alle, at du aldrig - og det er ALDRIG - må svare på en besked for hurtigt. Hvad vil den anden person tro? At du faktisk ser frem til at skrive sammen med dem? Nej da! Vi er nødt til at vise, hvor travle personer vi er, og hvor spændende vores liv er uden dem i det. Faktisk, er det allerbedste at smide et billede op på Instagram, at den spændende tur i parken, du lige har været på, før du svarer tilbage.

Risikoen for at blive catfished


En ting vores forældre aldrig var nødt til at bekymre sig om, var risikoen for at nogle snød dem til at tro, at de var en anden person (altså catfishing). De er aldrig blevet konfronteret med en online-date, der på ingen måde så ud som på deres profilbilleder.

Ræset for at vise, du er HELT videre efter et brud


Når et forhold ender, forvandler sociale medier os til monstre, der vil få det til at se ud som vi har det helt okay, selv om vi er ved at dø indeni. Dette er smerteligt for begge parter, for i stedet at deale med vores smerte, har vi travlt med at dele billeder af mojitos og trutmunde, for at vise, hvor godt vi har det uden vores eks, blot for senere at græde snot over dem til 'The Notebook'.

17 håbløse ting mænd gør på dating-apps
17 håbløse ting mænd gør på dating-apps

Benching er den nyeste, onde dating-trend
Benching er den nyeste, onde dating-trend

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx