Af - 04/07-16 13:07

Ni myter som kvinder altid hører om sexNi myter som kvinder altid hører om sex

Nu bliver myterne manet til jorden en gang for alle.

storybild

Gør kun det du selv, har det godt med. (Arkivfoto) (Billede: lev Dolgachov)

Er det normalt for kvinder at komme, hver gang de har sex? Skal man have haft sex i diverse stillinger, for at sexlivet ikke bliver for ordinært?

Nej og nej.

Myter om kvinders sexliv bliver nu for alvor manet til jorden. Læs alle ni, som det svenske medie Lajkat har fundet frem til herunder.

via GIPHY

TV: Hiver bukserne af 'fuld og bevidstløs kvinde': Sådan skal de behandles
TV: Hiver bukserne af 'fuld og bevidstløs kvinde': Sådan skal de behandles

Det er unormalt ikke at komme hver gang man har sex

Orgasmejagten gør ikke noget godt for nogen. Mange piger har brug for at være fokuseret og i den rette steming, før de kan komme. Vejen til en orgasme er altså forskellig for alle! Så det er bare med at eksperimentere, piger.

Skedeprutter er pinlige

Nej, skedeprutter er noget, der sker helt naturligt, når der kommer luft ind i vaginaen under sex og derefter kommer ud igen. Ingen grund til skam - fortsæt du bare!

Fyre vil kun være sammen med dig, hvis du barberer dig for nedenSikke noget pjat. Der er mange forskellige præferencer i forhold til kønsbehåring, så det ville være spild af din tid, hvis du skulle forsøge at tilfredsstille alle. Og variation er jo altid en god idé. Vigtigst af alt, er, at du selv føler dig tilpas med din behåring dernede, så vil din fyr med garanti også elske det!

Menstruation er ulækkert

Menstruation er en naturlig del af kvindekroppen, så fyrene bør omfavne kvindeligheden med alle dens herligheder.

Sex der varer længere er bedre

Marathonsex kan for nogen være det frækkeste, men det betyder bestemt ikke, at kortvarrigt sex ikke kan være lige så godt. Plejer man ikke at sige - kvalitet frem for kvantitet?

via GIPHY

Alt skal prøves mindst én gang

Piger har måske hørt sætningen før og snakken kommer ofte ind på analsex. Men piger, det er på ingen måde en nødvendighed at have prøvet alt - heller ikke analsex. Du skal kun gøre, det du har lyst til. Ellers får hverken du eller din partner en god oplevelse.

Sex skal afsluttes ved, at en af jer kommer ellers er det ikke god sex

Det er for mange en uskreven regel, at fyren skal komme før man afslutter sex. Men det er en helt forkert tanke. Man skal have sex indtil, man ikke har lyst længere, så simpelt er det. Ideen med sex er, at det skal være dejligt for begge partnere - hele tiden.

Oralsex er obligatorisk

Du skal aldrig gå ned på nogen, hvis du ikke har lyst. Og går din partner ned på dig, skal du på ingen måde føle, at du skylder at gøre det samme på ham. Slet ikke. Som sagt: Gør kun det, du har lyst til.

Dit sexliv er kedeligt, hvis du kun har sex i missionærstilling

Der er intet galt med missionærstillingen. Tværtimod kan den være en af de bedste stillinger, fordi man virkelig føler hinanden. Så du har ingen grund til at hade missionæren.

LÆS OGSÅ: LISTE: 5 grunde til at du IKKE skal have sex i badet

LÆS OGSÅ: TV: Drengene afslører: Jeg brændte kighul ind til par, der dyrkede sex i telt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx