Af - 09/09-15 22:03; Opdateret: 09/09-15 22:38

Her er Apples overraskelse der glæder ekspertenHer er Apples overraskelse der glæder eksperten

Det var ikke kun to nye iPhones, der blev præsenteret ved lanceringen i San Francisco.

storybild

Apple-chefen Tim Cook kunne med glæde præsentere Apple TV, der var en yderst positiv overraskelse, mener David Guldager. (Billede: AP/Polfoto/mx-collage)

- Siri, kan du vise mig det afsnit af ‘Modern Family’ med Edward Norton?

Få sekunder senere har Siri fundet afsnittet ved at gennemtrawle iTunes, Netflix, Hulu, HBO og Showtime og med et tryk på play begynder det. Det nye Apple TV var den anden kanin i hatten, som Apple-bossen Tim Cook kunne præsentere onsdag aften, hvis man spørger TV 2 Beep-redaktøren David Guldager.

- Det virkede interessant og hurtigt med en brugerflade, der virker rigtig, rigtig god. Med hører en controller, du kan tale til gennem Siri. Man kan eksempelvis spørge, hvem man ser på skærmen, og så svarer Siri, siger David Guldager til metroxpress.

- Mange har snakket om den feature, men nu sker der noget. Derudover kan controlleren bruges som en bevægelsessensor, som man kender det fra Nintendo Wii, fortsætter han.

Udover iPhone og Apple TV blev en ny iPad Pro også præsenteret med ordene ‘Den største nyhed til iPad siden iPad’.

- Dette er iPad Pro. Den mest kraftfulde iPad, vi nogensinde har skabt. Den er et chok af utrolig teknologi og innovation, lød det bramfrit fra Tim Cook.

LÆS OGSÅ: Ny iPhone imponerer: Men skal man købe den?

LÆS OGSÅ: Apple afslører: Sådan bliver den nye iPhone 6s

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx