Af - 28/07-16 16:33; Opdateret: 28/07-16 16:55

Stærkt: Her fanger Mikaela en tricktyv - kun iført bikiniStærkt: Her fanger Mikaela en tricktyv - kun iført bikini

En tricktyv prøvede at stjæle fra Mikaela. Det skulle han aldrig have gjort.

storybild

Mikaela Kellner (herover iført bikini) nedlagde i går en tricktyv. (Billede: Instagram @mikaelakellner)

En tricktyv troede, han havde fundet de perfekte ofre, da han så svenske Mikaela Kellner og hendes veninde nyde det gode vejr i en park i Stockholm i går.

Han gik hen til de to kvinder og udgav sig for at være avissælger. De fortalte ham, at de ikke ville købe noget, så han gik væk fra dem kort efter - men ikke tomhændet.

Stærkt: 86-årig kvinde jager tyv på flugt med en pakke bacon
Stærkt: 86-årig kvinde jager tyv på flugt med en pakke bacon

- Da vi afviste at købe hans aviser, sørger han for at stjæle min vens mobiltelefon!! Meget smart lægger han en af sine aviser over mobilen og får den således med sig med lethed, skriver Mikaela Kellner om episoden på Instagram.

Hvad tyven imidlertid ikke vidste var, at Mikaela og hendes veninde begge er politibetjente. Så da de opdager, hvad der er sket, spæner veltrænede Mikaela Kellner - kun iført en lille bikini - efter gerningsmanden, som hun straks får nedlagt og lagt i et politigreb.

Tyv bliver af ren idioti fanget lige ude foran politistation
Tyv bliver af ren idioti fanget lige ude foran politistation

- Det var min første indgriben iført bikini i mine 11 år som politibetjent!! Ganske cool og sjovt, må jeg sige 😂😂, fortsætter Mikaela Kellner i sit Instagram-opslag, som nu går viralt i Sverige.

En af Mikaela Kellners venner tog billedet, som hun efterfølgende lagde på Instagram, hvor hun har fået mange positive henvendelser fra frammede, fortæller hun nu til den svenske avis Aftonbladet:

Er det her verdens dummeste tyv?
Er det her verdens dummeste tyv?

- jeg er meget glad for, at jeg lagde billedet op, for jeg har fået mange beskeder fra folk, som er blevet udsat for samme fremgangsmåde. Formålet var at gøre opmærksom på, hvor let det er at blive bestjålet.

Hun fortæller desuden, at det var en smule uvant at skulle fange en tyv, mens hun var iført bikini - men hun tøvede ikke.

- Havde jeg været nøgen, ville jeg også have grebet ind, siger hun.

Sendte tyv på flugt iført undertøj: Føler sig svigtet af retssystemet
Sendte tyv på flugt iført undertøj: Føler sig svigtet af retssystemet

Hvis du stadig er i tvivl om, at det er en dårlig idé at stjæle fra Mikaela Kellner, så kan indslaget herunder måske overbevise dig - her deltager hun i den svenske version af tv-programmet 'Ninja Warrior':

Og her kan du se Mikaela Kellners fulde opslag på Instagram:


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx