Af - 26/12-15 20:55; Opdateret: 29/12-15 17:09

Astronaut ringer hjem til Jorden - får forkert nummerAstronaut ringer hjem til Jorden - får forkert nummer

Astronaut på Den Internationale Rumstation Tim Peake ville ringe hjem til Jorden og ønske glædelig jul. Han tastede dog forkert nummer, hvilket der er kommet et morsomt tweet ud af.

storybild

Arkivfoto (Billede: Dmitry Lovetsky)

Den 43-årige britiske astronaut Tim Peake forsøgte på den engelske juleaften den 25. december at ringe hjem til Jorden fra rummet - hvilket ikke gik helt som planlagt. Peake kom til at taste et forkert telefonnummer og fik fat på en unavngiven kvinde.

Han udtalte sætningen "Hallo, er det planeten Jorden"?. Den sætning fik kvinden til at lægge på, da hun muligvis troede, at han fuldkommen havde mistet jordforbindelsen. Tim Peake slår dog fast, at det altså ikke var et forsøg på at være morsom - men simpelthen skyldtes forkert nummer.


Ambassadør-evner og ministre afgør Astro-Andreas' skæbne
Ambassadør-evner og ministre afgør Astro-Andreas' skæbne

Det er ikke kun Den Internationale Rumstation (ISS) der ringer til Jorden. Ifølge Digital Trends skete et omvendt scenarie i sommer, da en 52-årig mand kontaktede rumstationen. Det skete heldigvis ved hjælp af en radio, da manden ellers måtte have udsigt til en 'astronomisk' telefonregning.

Hans opkald blev taget varmt i mod med svaret "Modtaget - velkommen ombord på Den Internationale Rumstation".

LÆS OGSÅ: WOW: Andreas tager nyt vildt billede fra rummet

LÆS OGSÅ: Andreas Mogensen giver første tegn fra rummet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx