Af - 11/11-16 18:57

Se første billede af Hillary efter nederlag: Kvinde fandt hende i skovenSe første billede af Hillary efter nederlag: Kvinde fandt hende i skoven

Et billede af den slagne præsidentkandidat er gået viralt.

Bildstrecke im Grossformat »

Det første billede af Hillary Clinton, efter hun erkendte sit nederlag i kampen om at blive USA’s næste præsident, går nu viralt. Det skyldes ikke mindst, at billedet er taget på et usædvanligt sted. Og fotografen er en tidligere præsident.

Onsdag talte Hillary Clinton til de amerikanske vælgere efter det stod klart, at Donald Trump havde slået hende i kampen om at blive den 45. amerikanske præsident. Siden hun forlod talerstolen, har hun holdt sig væk fra offentligheden.

Men torsdag stødte hun tilfældigvis på en kvinde, der var taget i skoven for at trække lidt frisk luft, og det afstedkom det populære billede, skriver CNN.

Margot Gerster var på skovtur nord for New York sammen med sin 13 måneder gamle datter og sin hund. Og da hun pludselig løb ind i den nu tidligere præsidentkandidat og hendes mand, den tidligere præsident Bill Clinton, fik hun taget et billede med Hillary, hvor Bill Clinton er fotografen.

Hillary fik flest stemmer - men i de forkerte stater
Hillary fik flest stemmer - men i de forkerte stater

Her er dansk baby med til at gøre Hillary Clinton til præsident
Her er dansk baby med til at gøre Hillary Clinton til præsident

- Jeg fik lov til at give hende et kram, og tale med hende og fortælle, at et af mine stolteste øjeblikke som mor var at tage min datter Phoebe med mig hen for at stemme på hende,' skriver Margot Gerster blandt andet til billedet, der blev lagt på Facebook.

Over for CNN fortæller Margot Gerster, at Hillary Clinton var flink og imødekommende over for hende.


Margot Gerster er ikke den eneste, der har fået taget et unikt billede med Hillary Clinton. Metroxpress fortalte tirsdag, at den danske baby, Preben, blev brugt på Clintons Instagram, efter at drengens danske mor, Sarah, fik taget et mindeværdigt billede af Clinton sammen med hendes søn.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-træner tager bladet fra...
bt.dk
Kendt skuespillerinde er gravid: 'Det...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Ikeas kæmpestore varehus i Danmark...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx