Af - 15/08-16 10:38

Utroligt: Mirakel-baby trodser lægernes dødsdomUtroligt: Mirakel-baby trodser lægernes dødsdom

Lægerne havde allerede givet den lille dreng en dødsdom. Det gad han tilsyneladende ikke lytte efter.

storybild

(Billede: Privatfoto)

Til tider sker der mirakler som ikke kan forklares med sund fornuft. Da den lille dreng Charlie blev født, var det et af de tidspunkter.

For fire måneder siden fik Nick og Brooklyn Schnarr den værste nyhed, man som kommende forældre kan få, da lægerne fortalte, at deres ufødte søn nok ikke ville overleve.

Den ufødte dreng havde ‘vand i hovedet’, og udsigterne var så sorte, at lægerne holdt op med at måle væskeniveauet i hjernen. Det var alligevel nyttesløst.

Overnaturlig video går viralt: Her vågner Jesus fra døden
Overnaturlig video går viralt: Her vågner Jesus fra døden

De vordende forældre havde mange etiske og følelsesmæssige samtaler om, hvordan de kunne give drengen en fredelig død. Det skriver Nick Schnarr på Facebook i et opslag, der nu er delt over 34.000 gange.

- Den 8. juli fik Brooklyn veer. Bogstavlig talt 15 minutter før de begyndte kejsersnit, havde vi endnu et møde med lægerne, som handlede om en iltslange, og om hvornår vi ville være nødt til at fjerne den og lade vores baby komme i himlen, skriver Nick Schnarr.

Belgisk babypanda er født efter kunstig befrugtning
Belgisk babypanda er født efter kunstig befrugtning

Skæbnen ville det anderledes, for lige før man skulle gå i gang med kejsersnittet den, kom den lille knægt til verden med et vræl.

- Babyen kom grædende ud - og det var den sødeste lyd, jeg nogensinde har hørt, skriver Nick Schnarr.

Forældrene var naturligvis overraskede, men heller ikke lægen kunne få drengens tilstand til at passe ind i den medicinfaglige verden.

- Vi har ikke, og kan ikke komme med en medicinsk forklaring på, hvad vi har været vidne til her.

Blinde Mary snubler i sit hjem og får pludselig synet tilbage
Blinde Mary snubler i sit hjem og får pludselig synet tilbage

En mulig forklaring på miraklet kan være, at drengens hjerne har fundet en naturlig måde at omdirigere væsken på eller fjerne blokagen.

Den lille overlever har nu fået navnet Charlie, og hans far er nu blevet styrket i troen på mirakler.

- Jeg er en praktisk person, som helt bestemt tror på videnskab og medicinsk teknologi. Men jeg ved også helt bestemt, inderst inde i hjertet, at Gud var involveret i det her. Jeg giver AL min anerkendelse og ære til ham, skriver Nick Schnarr i Facebook-opslaget, du kan læse i dets fulde længde her:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx