Af - 16/06-15 10:27; Opdateret: 16/06-15 10:42

Mor til mistænkte drabsmænd: Utænkeligt at de står bag Lisa-drabMor til mistænkte drabsmænd: Utænkeligt at de står bag Lisa-drab

De tre anholdte i den opsigtsvækkende drabssag vil blive begæret varetægtsfængslet af den svenske anklagemyndighed.

storybild

(Billede: Politifoto)

To litauiske brødre på 31 år og 35 år vil blive begæret varetægtsfængslet i sagen om drabet på den 17-årige Lisa Holm, som politiet fandt død sent fredag aften, efter hun havde været efterlyst i fem døgn.

Det skriver svenske medier heriblandt Expressen.

Det oplyser vice-chefanklager Lars-Göran Wennerholm. De to mænd mistænkes for drabet, mens den tredje anholdte i sagen - en kvinden- der er hustru til den 35-årige mand er mistænkt for at beskytte mændene.

Til Aftonbladet fortæller vice-chefanklageren, at alle tre nægter sig skyldige, og at man endnu ikke har fundet beviserne, der endegyldigt peger på brødrene som gerningsmændene.

Moren til de to brødre er i chok:

- De er begge velopdragne og har aldrig været i problemer. Det er helt utænkeligt, siger hun.

Konen til den yngste af brødrene, der stadig befinder sig i Litauen, udtaler:

- Min mand er en meget sød familiefar. Han er bange for ballade. Hvis han ser sådan noget, så skynder han sig væk. Det er helt udelukket, at han har noget med sagen at gøre, siger konen og fortæller, at hun slet ingen appetit har på grund af sagen.

De tre anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør klokken 13.00 tirsdag. De tre personer blev angiveligt afhentet i en gammel bygning i nærheden af caféen, hvor Lisa Holm arbejdede, og hvor hun sidst blev set.


LÆS OGSÅ: Medie: Frivillige gjorde afgørende fund i Lisa Holm-drabssagen

LÆS OGSÅ: Her er politiets gribende besked efter mord på 17-årige Lisa

LÆS OGSÅ: Lisas lig er nu fundet: To personer sigtet for drab

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx