Af - 20/06-16 09:31

Hvordan du tager din BH på om morgenen afslører din personlighedHvordan du tager din BH på om morgenen afslører din personlighed

Lukker du din BH foran og drejer den derefter 180 grader? Så har du en spraglet undertøjsskuffe.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvilken personlighedstype er du? Se det i galleriet herover.

Der er tilhængerne, de indflydelsesrige, de handledygtige og de betænksomme - personlighedstyper bestemt efter hvordan man tager sin BH på.

For selvom du måske tænker, der kun findes en måde, at tage ens lingeri på, er der faktisk flere måder, det kan gøres på.

Blev sendt hjem fra skole, fordi hun ikke brugte BH
Blev sendt hjem fra skole, fordi hun ikke brugte BH

Tager du din BH på og lukker den bag på ryggen? Eller lukker du Bh'en foran og derefter roterer lukning om på ryggen? Eller måske hader du Bh'er, der lukkes på ryggen, så du køber dem, der har en lukning foran? Eller også hører du til dem, der slet ikke vil bruge sin tid på at lukke sin Bh, så du trækker den ned over hovedet og på?

Patti Wood der er ekspert i kropssprog og menneskelig adfærd og karisma, samt forfatter til bogen 'Snap: Making the Most of First Impressions, Body Language and Charisma', forklarer, at måden du tager din BH på, afslører en masse om din personlighed.

- Der er fire forskellige personlighedstyper - handledygtige, indflydelsesrige, tilhængere og betænksomme - der har tendens til at have meget unikke måder at gøre tingene på, selv små opgaver, siger hun til det amerikanske kvindemagasin Redbook og fortsætter:

- Alt hvad du gør - og måden du gør det på - kommer tilsammen til at danne en historie om dig selv, og der er ingen grund til, at dine undertøjsvaner ikke er en del af det.

Læs hvilken personlighedstype du er, udfra hvordan du tager din BH på i galleriet øverst.

Game of Thrones-stjerne: Nej, jeg var ikke kun uden BH
Game of Thrones-stjerne: Nej, jeg var ikke kun uden BH

LÆS OGSÅ: 10 ting piger med store bryster kan genkende

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx