Af - 03/04-16 13:16; Opdateret: 03/04-16 16:21

Bryster og baller: Populær fotograf vil skabe fræk selfie-trendBryster og baller: Populær fotograf vil skabe fræk selfie-trend

Storslået udsigt fra toppen af New York er ikke længere nok for den velrenommerede japanske fotograf Mar Shirasuna. Nu skal der bare baller og bryster til.

Bildstrecke im Grossformat »

Fotografen Mar Shirasu vil udbrede sit seneste påfund: nøgen-på-toppen-af-høj-bygning-selfien.

Den japanske fotograf Mar Shirasuna har siden 2013 taget storslåede billeder med New York som motiv. Han estimerer, at han har været på toppen af mindst 150 af byens højeste bygninger, skriver Nyheter24.

LÆS OGSÅ: Har han taget verdens mest upassende selfie?

Og med omkring 80.000 følgere på instagram, var det let for fotografen at spørge, om nogle af hans følgere havde lyst til at følge med op på toppen og posere for ham.

LÆS OGSÅ: Denne app bruger Kardashian HVER gang, før hun poster selfie

Resultatet af hans arbejde blev fotoprojektet "Beauty and NYC", hvor smukke, og ofte nøgne kvinder, poserer yndefuldt på toppen af New Yorks bygninger.

LÆS OGSÅ: Død ved selfie: Her i verden dør flest af "farlig" fototrend

Fotografen har sat sig for at skabe 'en ny selfie', da han synes, at de sædvanlige selvportrætter begynder at blive lidt ensformige.

LÆS OGSÅ: Twitter går amok over denne selfie - kan du se hvorfor?

Nu er selfies jo per definition noget, man tager SELV, men Mar Shirasuna har da en pointe, og mon ikke det nok skal gribe op sig med halvnøgne mænd og kvinder på toppen af verden?

Her er en lille smagsprøve på de bjergtagende billeder, den japanske fotograf har præsteret på toppen af NY. Vil du se mere, så klik en tur gennem galleriet i toppen.

knock me down.. @modelgabrellia x @beautyandnyc

A photo posted by Mar Shirasuna (@mamudsny) on


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx