Af - 21/08-15 21:04; Opdateret: 21/08-15 21:43

VIDEO: Her anholder politiet gerningsmanden i fransk skuddramaVIDEO: Her anholder politiet gerningsmanden i fransk skuddrama

En kendt fransk Hollywood-skuespiller er blandt de tre sårede, efter skuddrama på et tog i Frankrig. Gerningsmanden er anholdt.

storybild

I bunden af artiklen kan du se videoen, som angiveligt viser politiets anholdelse af gerningsmanden

Flere internationale medier - blandt andre franske Le Figaro og britiske BBC - beretter nu, at den kendte franske Hollywood-skuespiller Jean-Hugues Anglade er blandt de tre sårede, efter at en mand fredag aften affyrede skud på et tog mellem Paris og Amsterdam. To af de tre ofre er i kritisk tilstand, lyder det.

Jean-Hugues Anglade er blandt andet kendt for at have spillet en af hovedrollerne i filmen "Betty Blue" fra 1986 og fra "Nikita" fra 1990, skriver nyhedsbureauet NTB.

Gerningsmanden er nu anholdt, oplyste en talsmand for de franske statsbaner, SNCF, tidligere fredag aften. Ifølge nyhedsbureauet AP er den arresterede en 26-årig marokkaner, som bar et automatvåben og en kniv.

Episoden udspandt sig i nærheden af Arras i det nordlige Frankrig kort efter klokken 18, og gerningsmanden blev anholdt, da toget standsede ved byens jernbanestation, siger talsmanden videre uden at komme nærmere ind på angrebet.

Den franske indenrigsminister, Bernard Cazeneuve, er på vej til Arras i kølvandet på episoden, oplyser hans ministerium.

Hvad motivet er bag skyderiet er endnu ikke kendt.

En netop offentliggjort video viser angiveligt anholdelsen af gerningsmanden:Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx