Af - 01/12-15 11:03

Så mange mænd bruger underbukserne to gange - før de vasker demSå mange mænd bruger underbukserne to gange - før de vasker dem

Der er rigtig mange mænd, der bruger deres undertøj mere end én gang, før de ryger i vaskemaskinen.

storybild

Hvor ofte smider du underbukser til vask, mand? (Billede: Flickr: John M)

Mange kvinder vil nok hævde, at mænd kan være langt mere uhygiejniske end kvinder, og det laver en ny britisk undersøgelse nok ikke om på. I undersøgelsen svarer hele 30 procent af mændene, at de bruger deres underbukser mindst to gange, før de vasker dem.

Det skriver Complex.com.

Det er virksomheden Glotech, som har betalt for undersøgelsen af voksne briters undertøjsvaner. Den viser blandt andet også, at hele otte procent af mændene bruger deres underbukser mindst tre gange, før de ryger i vaskemaskinen.

Nu er de her: Underbukser med baconduft!
Nu er de her: Underbukser med baconduft!

I alt 2000 britiske mænd og kvinder deltog i undersøgelsen, som også afslørede, at kvinderne bestemt er bedre til at få deres undertøj smidt til vask. 90 procent af kvinderne fortalte, at de smider deres underbukser til vask efter at have brugt det én gang.

Dansk undersøgelse
En lignende undersøgelse bragt i Samvirke viser, at omkring hver 5. dansker (17,1 procent) bruger undertøjet mere end 1 dag, før de skifter til nyt.

Det er særligt mænd, hvor det er næsten hver fjerde (24 procent), mens kvinderne er mere omhyggelige med små 9 procent. Undersøgelsen blev lavet af analyseinstitutet CINT for Samsung, der laver vaskemaskiner.

Vi klæder svenskerne af: Skrab dig til Zlatans underbukser
Vi klæder svenskerne af: Skrab dig til Zlatans underbukser

Her udtalte Claus Malta, der er næstformand i Rådet for Bedre Hygiejne, at man ikke nødvendigvis behøver at være bekymret for at bruge undertøj flere dage i træk.

- Så længe vi ikke er ude i ekstremerne, er det altså relativt ligegyldigt. Som mennesker er vi bygget til at være modstandsdygtige over for de potentielle bakterier, der kan komme nede i det område, siger han.

LÆS OGSÅ: Derfor skal mænd smide underbukserne om natten

LÆS OGSÅ: TV: UPS! Lenny Kravitz blotter sine ædlere del under koncert

LÆS OGSÅ: Med disse bukser kommer dine prutter aldrig til at lugte mere

LÆS OGSÅ: Får 30 års fængsel for dødelig olfert på stedfar

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

14-årig rapper vælter Danmark: Vi har...
bt.dk
Syv-årig dreng faldt gennem isen: Nu...
bt.dk
Astana-dansker om lukningssnak: 'Det...
bt.dk
Annette Heick: Dengang jeg var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx