Af - 08/08-16 23:19

TV: Politikers 10-årige søn død i verdens højeste vandrutsjebaneTV: Politikers 10-årige søn død i verdens højeste vandrutsjebane

En ti-årig dreng mistede søndag livet i verdens højeste vandrutsjebane i USA. Nu er vandlandet lukket, mens dødsårsagen efterforskes.

En 10-årig dreng mistede søndag livet i verdens højeste vandrutschebane i Kansas City, Kansas.

Det skriver flere internationale medier, herunder CNN.

TV: Tør du? Glasrutsjebane i 300 meters højde
TV: Tør du? Glasrutsjebane i 300 meters højde

Dødsulykke skete i vandlandet 'Schlitterbahn' i den cirka 51 meter høje vandrutsjebane 'Verruckt', som siden 2014 har haft rekorden som den højeste i verden.

Se, hvordan vandrutsjebanen fungerer i PR-videoen øverst!

De nærmere omstændigheder omkring årsagen til drengens død, er endnu ikke blevet offentliggjort. Det er dog kommet frem, at der er tale om den ti-årige Caleb Schwab, som var søn af den republikanske delstatspolitiker fra Kansas, Scott Schwab.

Her ses ti-årige Caleb Thomas Schwab, der døde søndag i verdens højeste vandrutsjebane. Dødsårsagen er endnu ikke fastslået, men efterforskes stadig.

De sørgende forældre udsendte efter dødsulykken denne officielle udtalelse:

- Mens vi prøver at hele vores hjem uden ham iblandt os længere, finder vi trøst i at vide at han troede på sin frelser, Jesus, og de er sammen for evigt nu. Vi ser ham igen en anden dag.

11 kvæstet ved ulykke i rutsjebane i Skotland
11 kvæstet ved ulykke i rutsjebane i Skotland

Politichefen for Kansas State Police har oplyst, at vandlandet nu er lukket og vil forblive det, indtil man har fastlagt dødsårsagen.

For at prøve vandrutjsebanen 'Verruckt', der oversat fra tysk betyder 'sindssyg' eller 'skør', kræver det ifølge vandlandets egen hjemmeside, at man er minimum 1,65 centimeter høj. Det vides endnu ikke, om den 10-årige Caleb Schwabs højde levede op til dette sikkerhedskrav.

Her ses den 51 meter høje vandrutsjebane Verruckt. Gæster kan opnå en fart på 80 kilometer i timen i den.

LÆS OGSÅ: Disney åbner verdens største forlystelsespark i Kina

LÆS OGSÅ: TV: Skræmmende! Ville du turde prøve denne rutsjebane?

LÆS OGSÅ: TV: Her udlever han sandt mareridt på vanvittig vand-rutsjebane

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx