Af - 17/11-15 22:29; Opdateret: 17/11-15 22:55

Fransk politi frigiver nyt billede: Blev måske hjulpet igennem EUFransk politi frigiver nyt billede: Blev måske hjulpet igennem EU

Myndighederne i Frankrig har tirsdag delt billedet af en unavngiven terrorist, der slog til imod Paris fredag. Desuden har man fundet en mobil, der er brugt af gerningsmændene.

Bildstrecke im Grossformat »
Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk lægger blomster foran koncertsalen, hvor mere end 120 personer blev dræbt fredag nat. Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Der meldes om mindst 120 døde. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet

Tirsdag aften frigav fransk politi et billede af en uidentificeret mand, der deltog i angrebet fredag. Det skete på baggrund af en video af angreb på en restaurant og en café, hvor der sad tre mand i en sort bil af mærket Seat. Det oplyser Reuters.

Politiet i Frankrig offentliggør billedet af manden, der menes at have slået til imod landskampen på Stade de France som selvmordsbomber. Det er nær ham, at der er fundet et syrisk pas.

Det vides endnu ikke, hvorvidt det er ægte eller ej, men det er registreret i forbindelse med ankomst til EU i begyndelsen af august sammen med en flok flygtninge på den græske ø Leros.

Medie: Fransk politi eftersøger endnu en gerningsmand
Medie: Fransk politi eftersøger endnu en gerningsmand

Kilder i efterretnings- og politikredse oplyser overfor Reuters, at terroristen, der slog til imod landskampen, har fået hjælp til at komme til Frankrig igennem Balkan.

CNN citerer tirsdag aften officielle kilder for at have fundet en mobiltelefon, der skal være brugt af terroristerne. Beskeden lød skæbnesvangert: 'OK, vi er klar.'

Her er Justin Biebers rørende hyldest til ven som døde i Paris
Her er Justin Biebers rørende hyldest til ven som døde i Paris

Den 26-årige Abdeslam Salah, der var en af to terrorbrødre, efterlyses fortsat af politiet tirsdag aften. Politiet beskriver ham som yderst farlig. En bror til begge terrorbrødrene har været anholdt i Molenbeek-forstaden nær Bruxelles, men Mohammad Abdeslam blev løsladt tirsdag. Han opfordrer nu sin jagtede bror til at melde sig selv.

Følg terrorist-jagten live: Mobiltelefon fundet med besked fra terrorister
Følg terrorist-jagten live: Mobiltelefon fundet med besked fra terrorister

Tirsdag aften bombede fransk militær igen over Raqqa med ti jagerfly. Byen i det nordlige Syrien udgør en kendt højborg for Islamisk Stat. Det er tredje bombetogt på tre dage.

LÆS OGSÅ: TV: Rørende - Her er den lille dreng, der giver Frankrig håbet tilbage

LÆS OGSÅ: Kendt fransk jihadist: Her er manden fra IS-optagelsen

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde dræbt i trafikulykke i København
bt.dk
Populær radiovært vender tilbage...
bt.dk
Dronningen har bedt om, at selv den...
bt.dk
Hundelufter overfaldet og banket - og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx