Af - 27/07-16 21:01

Ung lærerinde sigtet for sex med 17-årig: Nu skyder hun skylden på skolenUng lærerinde sigtet for sex med 17-årig: Nu skyder hun skylden på skolen

Bliver hun fundet skyldig i sagen, kan hun risikere op til to års fængsel og stå registreret i et offentligt tilgængeligt register over sex-forbrydere i ti år.

storybild

Her ses den unge lærerinde, som er havnet i sit livs stormvejr, efter at det er kommet frem, at hun har haft en hed romance med en af sine elever. (Billede: Facebook)

En ung lærerinde fra USA er havnet i sit livs stormvejr, efter det er kommet frem, at hun har haft et seksuelt forhold med en 17-årig elev.

24-årige Mary Beth Haglin blev i fredags anholdt og sigtet for seksuel udnyttelse af en mindreårig.

Lærer havde sex med elev: Nu har han fået sin straf
Lærer havde sex med elev: Nu har han fået sin straf

Den unge mand havde hun tidligere undervist på en high school i byen Cedar Rapids i delstaten Iowa, hvor hun arbejdede som lærervikar.

Det skriver Mirror.

Hun er siden hen blev løsladt fra politiets varetægt, indtil sagen skal for retten i næste måned - dog på den ene betingelse, at hun ikke kontakter den unge mand.

TV: Lærer i problemer efter sex med elev
TV: Lærer i problemer efter sex med elev

Mary Beth Haglin er i mellemtiden stået frem i den amerikanske presse og har fortalt sin version af historien. En version, der har overrasket alle, som har fulgt med i den prekære sag.

Udover at erkende forholdet til eleven, som skulle have stået på siden sidste efterår, hævder hun overraskende nok, at skolen bærer et medansvar for den hede lærer/elev-romance.

WOW! Hvorfor foregår seksualundervisning ikke sådan i Danmark?
WOW! Hvorfor foregår seksualundervisning ikke sådan i Danmark?

Ifølge Mary Beth Haglin var skolen ‘Washington High School’ nemlig bekendt med hendes forhold til eleven i månedsvis, men valgte bevidst at ‘vende det blinde øje til’. Skolen afskedigede hende således tilbage i maj, men undlod at anmelde lærer/elev-forholdet til myndighederne.

- De vidste, hvad der foregik, men vendte det blinde øje til, fordi de ville beskytte deres skole og ikke ville have sagen i søgelyset, siger hun til den lokale tv-station CBS 2.

- De tillod, at det skete. De vidste det allerede i februar, tilføjer Mary Beth Haglin, der efter fyringen fortsat havde adgang til en side på nettet, hvor man som lærervikarer kan søge andre jobs. Det gjorde hun så, og i de efterfølgende måneder fortsatte ufortrødent med at undervise på en række andre skoler, som om intet var hændt. Men forleden blev hun så indhentet af sin fortid, da en unavngiven person politianmeldte hendes forhold til den 17-årige elev.

Skolelærer anklaget for at have voldtaget elev i frokostpauserne
Skolelærer anklaget for at have voldtaget elev i frokostpauserne

Bliver hun fundet skyldig i sagen, kan hun risikere op til to års fængsel og stå registreret i ti år i et offentligt tilgængeligt register over sex-forbrydere.

- Jeg forsøger ikke at løbe væk fra det her. Jeg går det frontalt i møde, siger Mary Beth Haglin, der samtidig erkender at forholdet var en fejl.


LÆS OGSÅ: Lærerinde tvang elev til at onanere foran specialklasse

LÆS OGSÅ: Lærer sendte nøgenfoto af sig selv til ung elev

LÆS OGSÅ: Elev udnyttede sin lærer groft: Kostede hendes ægteskab og job

LÆS OGSÅ: Lærer giver rød streg for matematikopgave, og forældre raser: Kan du se fejlen?

LÆS OGSÅ: Barnligt? Derfor tegnede lærerinde kønsdel på elevs opgave

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx