Af Julie Laurs Bundgaard - 19/07-17 12:59

Vidste du det? Derfor hader stewardesser, når du bestiller Cola LightVidste du det? Derfor hader stewardesser, når du bestiller Cola Light

Listen af irriterende ting, som kabine-personalet på et fly skal håndtere er lang - fulde passagerer, papirsposer med opkast og for at nævne et par eksempler. Nu afslører en stewardesse dog, at der særligt er én ting, som hun og mange af hendes kollegaer hader.

storybild

Modelfoto: Iris

Ifølge stewardessen, der står bag bloggen These Gold Wings, kan det få de fleste stewarder og stewardesser til at se sort, når passagerer bestiller den sukkerfrie sodavand Cola Light. Og det er der en helt særlig grund til.

Stewardessen, som går under navnet Jet, forklarer nemlig, at drinken tager ekstra lang tid at hælde op, fordi det lave lufttryk i kabinen får, læskedrikken til at bruse mere end normalt.

Faktisk tager det så lang tid, at hælde en enkelt Cola Light op, at kabine-personalet kunne have serveret tre andre passagere på den samme tid.

'Det lave lufttryk betyder, at sodavand bruser meget mere op, når de hældes ud af dåsen, end normalt. Det værste eksempel på dette er Cola Light - Jeg bliver bogstavlig talt nødt til at sidde og vente på, at brusen lægger sig, før jeg kan hælde videre,' skriver stewardessen på sin blog og tilføjer:

'Hvis alle tre passagerer beder om Cola Light, begynder jeg ofte at hælde dem op, tager de næste tre bestillinger, serverer dem, og går tilbage til Colaerne for at færdiggøre dem.'

Hvis du vil gøre kabinepersonalet glade, er det altså en god ide at lade være med at bestille en Cola Light, næste gang du skal ude at flyve.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Historisk astronaut er død
bt.dk
Ronaldo chokerer under interview: Er...
bt.dk
Real Madrid fik sejren foræret:...
bt.dk
'Regnede forkert med 55.000 - ups,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx