Af - 04/09-15 19:31

TV: Fire anholdt - Her hiver de McDonald's-ansat ud af vinduet til voldsorgieTV: Fire anholdt - Her hiver de McDonald's-ansat ud af vinduet til voldsorgie

Fire pigers voldsomme tæskeholdsvideo viser sig nu at være ægte. Konflikten skal være begyndt på Snapchat.

En 16-årig McDonald's-medarbejder fra New Orleans, USA, fik sig en ordentlig omgang prygl, da hun blev slæbt ud af drive-through-vinduet af en pigebande, som hun havde en kontrovers med.

Videoen virkede for sindssyg til at være sand, men er nu bekræftet af politiet, der har sigtet gerningsmanden - 17-årige Kailin Holland, samt hendes tre veninder.

Det 16-årige offer ramte siden af bilen - og smadrer tilsyneladende sidespejlet i faldet - inden hun lander mellem bilen og McDonald's-bygningen. Derefter startede de fire kvinder en regulær afstraffelse af offeret.

McDonald's-kyllinger slået med køller med pigge
McDonald's-kyllinger slået med køller med pigge

Hun har forklaret, at føreren af bilen 'begyndte at slå hende', mens 'flere andre kvindelige personer fulgte op og begyndte at slå hende,' lyder det i en udtalelse for politiet.

Ifølge politiet kendte de fem piger hinanden. De fire piger er nu sigtet for vold og forstyrrelse af den offentlige orden.

Den lokale sherif mener, at opgøret kan have eskaleret fra et skænderi på det sociale medie, Snapchat. Det rapporterer den lokale tv-station, WTVR.

McDonald's-kunde: Der var klamt 'tilbehør' i burger
McDonald's-kunde: Der var klamt 'tilbehør' i burger

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx