Af - 12/08-16 19:42

Mor afbryder sin graviditet efter hun så scanningsbilledetMor afbryder sin graviditet efter hun så scanningsbilledet

Lidelsen er utrolig sjælden og er kendt som 'havfrue-syndromet'.

storybild

En 23-årig kvinde valgte at afbryde sin graviditet, selvom hun var seks måneder henne, efter en scanning viste, at hendes barn led af en sjælden sygdom ved navn sirenomelia, der også er kendt som 'havfrue-syndromet'.

Scanningen af den unge kvindes mave viste, at fosteret havde udviklet en 'hale', og at hun ikke havde nogle ben og blære, og at hendes lever var massivt skadet, skriver Mirror.

Andrea led af migræne i 25 år: Så droppede hun to ting og blev helbredt
Andrea led af migræne i 25 år: Så droppede hun to ting og blev helbredt

Årsagen til navnet 'havfrue-syndromet' er, at benene er groet sammen, hvilket får det til at se ud som om, barnet er født med en finne, som man kender det fra historien om 'den lille havfrue'

Da lægerne fortalte moderen, at barnet sandsynligvis kun ville overleve få timer efter fødslen, gik hun med til at få en sen abort.

Lægevidenskaben ved stadig ikke, hvad der forårsager sirenomelia, men det anslås at, at det forekommer i ved en ud af 100.000 fødsler.

Zara Larsson: Derfor nyder jeg at have sex i søvne
Zara Larsson: Derfor nyder jeg at have sex i søvne

En af de mest kendte sager vedrørende sirenomelia, var den amerikanske pige, Shiloh Pepin, der blev opereret 150 gange, men som alligevel døde i en alder af 10 år i 2009, skriver Mirror.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx