Af - 19/08-13 13:25; Opdateret: 19/08-13 14:09

Niche-dating: 10 mærkværdige datingsitesNiche-dating: 10 mærkværdige datingsites

Internettet er fyldt med anderledes datingsider: Se 10 af de sjoveste her

Bildstrecke im Grossformat »
Ja... Det er vidst noget med, at amish-folk ikke må benytte sig af elektronik. MEN det forhindrer dem alligevel ikke i at date online. Det største internetfællesskab for 'voksen-babyer' og folk, som bare er helt tosset med bleskift. Hvis du er forelsket i Bundesliga-garn og de glade 80'ere, hvor bands som Wham havde deres storhedstid og Preben Elkjær. På myfreeimplants.com lover de både rigtige kvinder, men også rigtige venskaber, og hvem ville dog ikke sige ja til at hjælpe kvinder med at få deres drøm opfyldt om en større barm. Ifølge siden har de allerede over 1000 succeshistorier. Øv, øv, øv.... Kender du det, når din date serverer rød bøf, og du slet ikke kan tåle det? ALDRIG MERE... På SIngles with Food Allergies kan du nemlig møde ligesindede og folk med de samme madallergier, så du aldrig skal bekymre dig om, hvad du stiller på bordet eller skamme dig over det. Glutenfreesingles er som navnet antyder for single mænd og kvinder, der ikke kan tåle gluten. Og så er det da heldigt, at de kan møde hinanden her. Så er meet-an-inmate lige noget for dig..... Her kan man finde ensomme fanger, der har brug for en penneven, og hvem ved, måske kan skriveriet udvikle sig til mere. Til alle jer der bare drømmer om en ekstra behåret date m/k, så er Furrymate.com lige noget for dig. Hvis du har haft våde drømme Stephen King og hans fortælling om den mindre venlige klovn 'Pennywise the Dancing Clown', så er Clown Dating måske lige noget for dig. Er du rig, og er du træt af at date fattige mennesker, så er millionairematch nok det rette sted for dig. Her kan millionærer finde andre millionærer, og hvad er det nu man siger 'lige børn leger bedst.

Er du træt af at være single, og har du nogen lidt specielle interesser? Så skal du måske tjekke nogle af ovenstående datingsider ud!

LÆS OGSÅ: Unge dater løs på smartphonen

Der er i hvert fald god mulighed for at finde ligesindede lige meget om, du er til voksne, der går med ble, klovne eller folk der ligner dyr. Så er der helt sikkert en datingside derude for netop dig.

LÆS OGSÅ: Grimme kvinder skal lokke mænd på datingsite

mx.dk har samlet nogle af de skøreste sider i billedgalleriet i toppen af artiklen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sønderjyske-profil efter...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Vilde spekulationer og kæmpe brøler:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx