Af - 25/08-15 14:02

20 fantastiske fotos - se verden fra oven20 fantastiske fotos - se verden fra oven

Advarsel: Du får med garanti lyst til at pakke rygsækken og drage ud på eventyr, når du ser billederne.

Bildstrecke im Grossformat »
Paris også kaldet byernes by set fra oven. Se flere vilde fotos ved at klikke videre i galleriet. Central Park i New York. Det grønne område udgør 340 ha afvekslende parklandskab, der ligger som storbyens lunge midt på Manhattan mellem skyskrabere. Det tætteste vi kommer på Danmark er dette smukke billede af Grønland. Den Kinesiske Mur er verdens længste konstruktion. Muren blev bygget fra slutningen af det 13. århundrede til begyndelsen af det 16. århundrede, under Ming-Dynastiet, for at beskytte Kina imod plyndringer. Blomstermarkerne i Holland ved forårstide er et vildt syn. Det ligner næsten at de er lavet lineal! Antarktis - spektakulær natur i verdens mest isolerede kontinent. The Qiandao Lake også kaldet De tusinde øers sø i Kina. Her ligger eftersigende mere end 1000 øer i Qiandao søen. Hong Kong - Asiens livlige metropol. Iguazu-vandfaldet ligger i den brasilianske Iguaçu Nationalpark og den argentinske Iguazú Nationalpark. Det regnes blandt verdens mest vandrige vandfald. Sagrada Familia i Barcelona tælles med blandt de mest kendte bygningsværker i verden - og er stadig ufuldendt. Den er berammet til at være færdig på 100-års dagen for den berømte arkitekt Antoni Gaudi's død. Kazan Kremlin i Rusland ligner næsten en scene fra et Disney-eventyr. Den meget berømte kristusstatue er landemærket over Rio de Janeiro, Brasilien. Verdens største koralrev - Great Barrier Reef set fra oven. Det strækker sig 2.000 kilometer parallelt med Australiens nordøstkyst. Det er svært ikke at få lyst til en dukkert. Las Vegas aka. Sin City set fra oven ved skumringstid. Den største kinesiske by - Shanghai. Verdens højeste tårn Burj Khalifa tordner op i Dubai . Chicago - USA's tredjestørste by. Østrigs hovedstad Wien set fra oven. Sydney i Australien med det smukke operahus. Den højpolerede og nøje planlagte by Dubai er også fra fugleperspektiv helt og aldeles gennemført. I Dubai kan man se verdens højeste tårn Burj Khalifa, der er 828 meter højt.

Vinduespladsen i flyveren er altid populær, for hvem elsker ikke at beundre verdens smukkeste steder fra oven. Men du behøver slet ikke en flybillet - du kan blot klikke videre i galleriet her over, og se nogle helt fantastiske billeder fra fugleperspektiv.

Disse utrolige værker er lavet af AirPano, et non-profit projekt i Rusland, og de lader nu hele verden kigge med.

Snyder du også dine Instagram-følgere?
Snyder du også dine Instagram-følgere?

Det er et kæmpe team af fotografer, ingeniører, programmører og piloter, der har taget billederne. De har blandet andet brugt droner og vejrballoner for at skabe de helt rigtige billeder.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Her er Hollywood-stjernernes kiksede skolefotos

LÆS OGSÅ: GALLERI: Instagram-bruger genskaber kendte filmplakater med emojis

LÆS OGSÅ: GALLERI: Er ny koreansk hårtrend inspireret af Kardashian-søster?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx