Af - 02/11-16 11:20

Far deler gribende foto af sin datter: Har kun én øjenvippe tilbageFar deler gribende foto af sin datter: Har kun én øjenvippe tilbage

En australsk komiker har delt et hjerteskærende billede af sin kræftsyge datter, der indgyder håb.

storybild

Her ses billedet af syv-årige Hayley, der gennemgår et længere kræftbehandlingsforløb. (Billede: Facebook)

Et billede siger mere end 1000 ord, lyder et kendt ordsprog, der i høj grad må siges at ramme plet, når man ser Andrew Browns hjerteskærende billede af sin lille kræftsyge datter Hayley.

Syv-årige Hayley fik tilbage i juni diagnosticeret en kræftsvulst i sin næse, og hun har siden da gennem flere måneders intensiv kemoterapi og strålebehandling, skriver Daily Mail.

Flere rammes af hjernetumorer
Flere rammes af hjernetumorer

Som resultat af kræftbehandlingen har lille Hayley tabt alt sit hår. Men som man kan se på billedet, har hun stadig én øjenvippe tilbage.

- Den sidste øjenvippe har hængt ved på egen hånd i nogle få uger nu, skriver Andrew Brown til billedet, som han har delt på Facebook.

For at rejse penge til Hayleys kræftbehandling, har Andrea Huggins, der er en nær ven af familien, startet en støtteside online, som folk kan donere penge til.

- Hver gang jeg ser det billede, får jeg lyst til at ønske. Det er simpelthen så rørende, siger Andrea Huggins til Daily Mail.

Danskerne sender rekordmange penge til kræftkampen
Danskerne sender rekordmange penge til kræftkampen

Hayleys far, Andrew Brown, der til dagligt lever af at være komiker, fortæller i et interview med sitet Kidspot, at datterens øjenvipper holdt længere ved end hendes hår, og at hospitalspersonalet ofte har kommenteret på, hvor smukke de er.

Men tre uger efter, at billedet blev taget, forsvandt den sidste øjenvippe.

- Hun er ikke rigtig klar over, de er borte. Folk er holdt op med at tale om dem. Hun ved sandsynligvis ikke engang, at også hendes øjenbryn næsten væk, siger Andrew Brown, der også selv forsøger at rejse penge til sin datters behandlinger gennem en række comedy-shows.

Stor forskel på prisen for behandling af forskellig slags kræft
Stor forskel på prisen for behandling af forskellig slags kræft

Ud over Hayley har Andrew og Leila Brown også tre andre børn, som har brug for ekstra omsorg i denne svære tid, fortæller vennen Andrea Huggins.

- Vi er nødt til at gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe den smukke familie. Det her er en tid, hvor familien har mest brug for forældrene, og forældrene ikke har mulighed for at arbejde. Der vil fortsat komme regninger ind ad døren, og der vil være ekstra leveomkostninger, så donationerne vil blive brugt til at hjælpe dem, siger hun til Daily Mail.

Hayely skal gennemgå yderligere fem måneders strålebehandling og to gange kemoterapi, før lægerne beslutter sig for en ny behandlingsplan.

Der er dog håb. Den nuværende behandling har nemlig gjort, at den fem centimeter store tumor er blevet mindre, skriver Daily Mail.

Klik HER for at komme til støttesiden for Hayley,

LÆS OGSÅ: Populær amerikansk skuespiller ramt af kræft: Sådan har jeg det i dag

LÆS OGSÅ: Japaner får nobelpris for at opdage proces kendt fra kræft

LÆS OGSÅ: Marie kritiserer ‘Knæk Cancer’ - nu svarer TV2 igen

LÆS OGSÅ: Val Kilmer har kræft: - Det ser ikke godt ud

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Hella Joof taler ud om sin store...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
Facebook har mistet 365 milliarder på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx