Af - 18/04-16 07:08

Folket har talt: Fjollet navn til nyt forskningsskib vinder afstemningFolket har talt: Fjollet navn til nyt forskningsskib vinder afstemning

Der kan komme både seriøse og fjollede beslutninger, når man giver folket magten. Det sidste har vist sig at være gældende for en afstemning om navnet på et nyt britisk forskningsskib.

Bildstrecke im Grossformat »

Se de fem mest populære navne fra internetafstemningen til det nye forskningsskib her i galleriet.

Afstemningen er forbi, og et nyt kommende britisk forskningsskib får sig et noget fjollet navn, hvis det står til internettet.

Det engelske forskningsråd Natural Environment Research Council (NERC) åbnede for en måneds tid siden en internetafstemning om, hvad deres nye forskningsskib skulle hedde. Flere tusinde har stemt, og navnet er faldet på…. Boaty McBoatface.

Det skriver The Guardian.

AFSTEMNING: Er det her Danmarks sødeste tyv?
AFSTEMNING: Er det her Danmarks sødeste tyv?

Navnet Boaty McBoatface, som måske bedst kan oversættes til Båd McBådfjæs, blev indsendt af James Hand. Han er overrasket over, hvor meget opmærksomhed, der har været på navnet.

Efter NEJ: Nu begynder drillerierne på Twitter
Efter NEJ: Nu begynder drillerierne på Twitter

- Det har faktisk ikke noget med mig at gøre. Jeg indsendte forslaget, men stormen, som det har skabt, det står helt på sine egne ben, siger James Hand til The Guardian.

Beslutningen om, hvorvidt rådet skal følge folkets beslutning, ligger nu hos administrerende direktør for NERC, Duncan Wingham. NERC har efterfølgende været ude på Twitter og takke for støtten til afstemningen, og at afgørelsen falder senere.

Forbund: Fodgængere skal give tegn i trafikken
Forbund: Fodgængere skal give tegn i trafikken


Så må vi se, om forskningsrådet følger eller føjer folket.

Se de fem mest populære navne i afstemningen øverst i galleriet.

LÆS OGSÅ: 'Fodgænger forbudt'-skilt skal være fortid på Havneringen

LÆS OGSÅ: Geggo har brug for din hjælp: Hvad skal hendes nye forretning hedde?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx