Af - 25/01-16 06:15

Internet-fænomen: Alle elsker dette plejehjem for hundeInternet-fænomen: Alle elsker dette plejehjem for hunde

Hvor parkerer man de gamle, slidte og handicappede hunde, som ingen vil have? På verdens mest nuttede plejehjem, naturligvis.

Bildstrecke im Grossformat »

I læsere er heldigvis dyreelskere ligesom os. Her er et lille galleri med billeder af jeres kæledyr, som I har sendt ind til os.

Der er ikke så mange plejehjem, der har over en million likes på Facebook, men det har 'Old Friends Senior Dog Sanctuary', som ligger i den amerikanske delstat Tennessee.

Som navnet antyder er det ikke mennesker, men derimod hunde, som bliver parkeret der, og de flinke folk, som driver stedet, lægger masser af nuttede billeder på Facebook.

Se nogle af dem her - det er lige til at komme i højt humør af.

Layla, with snow nose <3

Posted by Old Friends Senior Dog Sanctuary on Saturday, January 23, 2016

Snowed in.... day 2 :)We ended up with about 7 inches of snow. That's a lot for Middle TN! You Northerners must be laughing at us for making such a big deal about only 7".

Posted by Old Friends Senior Dog Sanctuary on Saturday, January 23, 2016

This is where Mildred chose to spend her snow day. She made it outside as far as the porch and that was enough for her :)

Posted by Old Friends Senior Dog Sanctuary on Friday, January 22, 2016

Bert cuddled in with his friends Jeff and Jake tonight <3

Posted by Old Friends Senior Dog Sanctuary on Thursday, January 21, 2016

De fleste af hundene, som af den ene eller den anden grund er blevet hjemløse, er svære at finde nye familier til. Både fordi de er gamle, og derfor ikke har mange år tilbage i sig, og fordi de har skavanker som kan koste mange penge hos dyrlægen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx