Af - 05/04-15 13:32; Opdateret: 05/04-15 14:10

Mand spiste udelukkende Nutella i en hel uge og tabte sigMand spiste udelukkende Nutella i en hel uge og tabte sig

Det vilde eksperiment var ikke lutter lagkage.

storybild

Nutella, der elskes af mange, bliver lavet af chokoladefabrikanten Ferrero og markedsføres i 75 lande over hele verden. (Billede: Polfoto/Arkiv)

Millioner af mennesker verden over elsker smørrepålægget Nutella.

Det samme gjorde journalisten David Allegretti fra Vice.


Derfor besluttede han at udsætte sig selv for den geniale ide, at han kun måtte spise chokoladepålægget med hasselnødder i en hel uge – dog måtte han godt indtage væske, der ikke ville blive betragtet som mad.

TV: Han lever af at få din mund til at løbe i vand
TV: Han lever af at få din mund til at løbe i vand

Men det skulle hurtigt vise at blive den værste uge nogensinde for journalisten, der vejede 66,2 kilo, da projektet tog sin begyndelse.

For allerede på dag to begyndte kroppen at beklage sig. Her havde David Allegretti fået diarré og maven hungrede efter ordentlig føde.


Samtidig kunne han ikke være mentalt til stede hos sin ven.

- Vi gik udenfor, og han snakkede, men jeg lyttede ikke. Mit sind var tåget og mine ører føltes blokeret. Jeg havde ingen energi, skriver David Allegretti på Vice.

På tredjedagen havde journalisten det stadig dårligt og nu begyndte kollegerne på arbejdet at fortælle, at de synes, han så syg ud. Desuden følte han, at han kunne falde sammen hvert øjeblik af udmattelse.

Det fortsatte de følgende par dage. David Allegretti skulle have været på universitet for at studere, men det måtte han opgive. Derudover var det eneste, som han kunne på dag fem, at stirre ud i luften eller tænke på at sove.

Derfor var det en stor lettelse for journalisten, at forsøget stoppede, da ugen var omme. Her viste vægten 63,1 kilo, hvilket betød, at hans samlede vægttab var på 3,1 kilo.

Nutella-kongen døde valentinsdag
Nutella-kongen døde valentinsdag

Hvornår David Allegretti igen får lyst til Nutella, der blev opfundet i 1946, vides ikke. Men formentlig ikke foreløbig.

LÆS OGSÅ: Forældre fik et nej: Jeres barn må ikke hedde Nutella!

LÆS OGSÅ: George drak 10 colaer om dagen: Se den skræmmende forvandling

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx