Af - 22/04-16 10:20; Opdateret: 22/04-16 14:09

Taget af en femårig: Dette gribende foto går verden rundtTaget af en femårig: Dette gribende foto går verden rundt

En australsk mor er gået viralt med et foto, som hendes søn har taget af hende og hans syge lillesøster.

Fotoet herover er taget af en femårig dreng.

‘Jeg har ikke sovet i dagevis, og jeg udmatter mig selv fysisk og mentalt - men som alle mødre gør, kæmper jeg videre!’

Sådan skriver den 30-årige australske mor og blogger Kelli Bannister til et foto, hun har lagt op på sin Facebook-side, ‘The Barefoot Mum’.

Her er det gribende billede hele verden taler om
Her er det gribende billede hele verden taler om

Her ser man, hvordan hun sidder nøgen på gulvet i en brusekabine med sin lille datter Summer i favnen. Et følelsesladet øjeblik, som ifølge Kelli Bannister er blevet fanget på kamera af hendes femårige søn.

‘Jeg var ikke sikker på, om jeg skulle lægge det her op, men det er ægte, råt og en af de absolut værste ting ved at være mor, som vi alle går igennem på et tidspunkt,’ skriver Kelli Bannister til fotoet og fortsætter:

‘Det øjeblik, som intet eller ingen kan forberede dig på - øjeblikket, hvor du ville give hvert et gram af dig selv for at din stakkels baby skal få det godt igen.’

Kelli Bannister forklarer, at hun var desperat for at få sin syge datter til at falde til ro, efter hun havde fået et hosteanfald. Løsningen var at tage hende med under bruseren for at berolige hende - og det virkede inden for få minutter.

Se det rørende øjeblik hvor mor kysser dødsdømt baby farvel
Se det rørende øjeblik hvor mor kysser dødsdømt baby farvel

Undervejs kom Kellis søn, Taj, så ind med hendes telefon, fordi hun havde fået en sms. Uden at spørge tog han så et par billeder af de to med den.

På få dage har billedet fået næsten 40.000 likes, over 3.000 delinger og mere end 1.000 kommentarer - mange af dem fra andre mødre, som kan relatere til billedet og den medfølgende historie.

‘Jeg havde brug for at læse dette i dag. Min treårige havde en MR-scanning under bedøvelse i dag. Det var hårdt at skulle holde ham fast, mens lægen holdt en maske over hans ansigt og han kiggede på mig med store, triste øjne,’ skriver en.

‘Jeg føler med dig. Det er forfærdeligt, når dit barn er sygt og alt, hvad du ønsker, er at fjerne deres smerte,’ skriver en anden.

TV: Lille Leo får specielle briller - her ser han sin mor for første gang
TV: Lille Leo får specielle briller - her ser han sin mor for første gang

Kelli Bannister er selv fotograf, og åbenlyst har hun ført sine talenter videre til sin søn, selv om han endnu ikke er særligt gammel.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx