Af - 19/12-15 18:13

Så meget betaler firmaer for ét insta-billede hos Kendall JennerSå meget betaler firmaer for ét insta-billede hos Kendall Jenner

Stjernerne på Instagram tager sig meget vel betalt, mener reklameboss

Bildstrecke im Grossformat »

En reklameboss løfter lidt af sløret for, hvor meget firmaer må betale, hvis de helt store stjerner på Instagram skal gøre reklame for deres produkt.

Det skriver Independent.

Kendall Jenner, Cara Delevingne og Gigi Hadid er nogle af de helt store kanoner på det sociale medie Instagram, tilsammen har de 79 millioner følgere, og derfor kan de tage sig utroligt godt betalt, mener direktøren for det online reklamefirma D’Marie Archive, der blandt andet måler nettrafikken online.

Kendall Jenner skælder lillesøster Kylie ud: Hun prioriterer forkert
Kendall Jenner skælder lillesøster Kylie ud: Hun prioriterer forkert

Reklamebossen Frank Spadafora har tidligere arbejdet i modebranchen og mener, at salgsprisen for ét enkelt billede på Instagram, Facebook og Twitter kan koste mellem 125.000 og 300.000 dollar. Altså mellem godt 850.000 og to millioner danske kroner for sådan en som Kendall Jenner.

Firmaets app målet på tværs af de sociale medier, og ud fra 56 forskellige parametre kan man så beslutte, hvor meget reklamen er værd. Han understreger dog, at den amerikanske 20-årige kendis ikke er typisk for det digitale reklamemarked.

Se billederne: Kim Kardashian 'gennembanket' i ny fotoserie
Se billederne: Kim Kardashian 'gennembanket' i ny fotoserie

Kendall Jenner viser nøgenbillede på Instagram
Kendall Jenner viser nøgenbillede på Instagram

- Hun har det skønne miks af berømthed og skønhed, der er meget sjælden, men også eftertragtet både på det amerikanske marked og globalt. Hovedparten af modeller, musikere, skuespillere og alle de andre er måske kun et par hundrede dollar eller få tusinde værd per post, vurderer reklamebossen Frank Spadafora.

new for @CalvinKlein underwear #MyCalvins

Et billede slået op af Kendall Jenner (@kendalljenner) den

De næstbedst betalte er kendisser som Miranda Kerr og Karlie Kloss, der kan kræve mellem 25.000 og 50.000 dollar for at gøre reklame på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Medie: Kylie Jenner er single

LÆS OGSÅ: GALLERI: Lækre damer og kendisser i massevis til Victoria's Secret modeshow

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Panik på Wall Street - kurserne...
bt.dk
Psykiater: Hvis Peter Madsen bliver...
bt.dk
Nu bliver populær streamingtjeneste...
bt.dk
Historisk dansk slot får sur smiley:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx