Af - 25/02-14 15:23

OL i dumhed? Ung russer laver sindssygt stuntOL i dumhed? Ung russer laver sindssygt stunt

Satte ild til sig selv og sprang ud fra fjerde sal. Se hvordan det gik her.

Efter de professionelle atleter har foldet sig ud under vinter-OL i den russiske by Sochi, er det nu en russisk amatør, der får opmærksomhed for sit "sne-stunt".

Det er Alexandr Chernikov fra den russiske by Barnaul i Altaj-området, der med sit sindssyge spring fra toppen af en bygning, har fået de russiske - og nu også hele verdens mediers opmærksomhed.

I videoen ses det, hvordan stunt-entusiasten får sat ild til sit tøj, hvorefter han hopper ned fra taget af en boligblok - og lige ned i en snedrive. Efter nogle øjeblikke rejser han sig, som om intet var hændt.

Alexandr Chernikov har dyrket sporten parkour i syv år og drømmer om at blive professionelt stuntmand, fortæller han i et interview med medier Asfera.

Han har allerede opbygget et følge af fans, der prøver at gøre ham kunsten efter. Men det fraråder han stærkt, hvis ikke de har forberedt sig ordentligt.

- Det er vigtigt med psykisk forberedelse. Man skal have selvtillid og tro på sig selv. Jeg øver mig ikke som alle andre og øver mig i lang tid før tricket, siger Alexandr Chernikov.

- Når du står der og brænder, er der kun tid til at vurdere springet korrekt. Jeg forbereder mig, samler tankerne og kontrollerer frygten, siger han om det frygtindgydende spring.

Se også det vilde stunt fra en anden synsvinkel her.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Republikansk medarbejder fyret:...
bt.dk
Ben & Jerrys fejrer fødselsdag med...
bt.dk
Bendtner single igen? Nu har han også...
bt.dk
Mange læger har misforstået type...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx