Af Laura Rode Nygaard - 28/01-18 18:16

Richard blev vækket midt om natten af halvnøgen ung kvinde - med favnen fuld af kniveRichard blev vækket midt om natten af halvnøgen ung kvinde - med favnen fuld af knive

44-årige Richard Hill fra den engelske by Worcester var på én gang både chokeret og fascineret, da han vågnede op til synet af en smuk, halvnøgen kvinde, der stod bøjet over hans seng.

storybild

Modelfoto.

»Hun var gudesmuk,« siger han til Birmingham Mail.

Men da det langsomt gik op for ham, at det ikke var et drømmesyn, opdagede han, at hun var svært bevæbnet.

Kvinden, der var midt i tyverne, var kun iført bh og trusser og havde favnen fuld af knive, som hun havde snuppet i den 44-årige familiefars køkken.

Richard Hill har arbejdet som dørmand i 20 år, men selvom han er blevet stukket flere gange i den forbindelse, havde han aldrig været så bange, som da han vågnede op klokken fire om natten og så den letpåklædte kvinde. Alligevel fik han samlet mod til at tage fat om hendes håndled og forsøge at få hende til at slappe af, fortæller han til Worcester News.

»Jeg prøvede at få hende til at abstrahere fra den situation, hun var i. Hun havde tydeligvis problemer. Hun sagde: 'Folk prøver at slå mig ihjel'. Hun var usammenhængende. Jeg fik hende til at slappe af og ringede til politiet.«

Den tidligere dørmænd fortæller i øvrigt, at han mener, hun havde drukket hans whisky, inden hun vækkede ham. Han havde en lukket flaske stående i køkkenet, som nu var halv fyldt.

Han oplyser, at døren til hans hus stod ulåst, da hans to teenagere ikke var hjemme, og at han ikke vil anmelde kvindens gerning, da han har ondt af hende og er bekymret for hendes tilstand.

Ifølge Richard Hill dukkede otte betjente op på hans bopæl bevæbnet med strømpistoler.

West Mercia Politi bekræfter, at politiet blev kaldt ud til en ejendom, fordi anmelderen havde været bekymret for en kvindes sikkerhed. Hun blev kørt til hospitalet for at få sit mentale helbred undersøgt.

Fra politiet er der ingen oplysninger om kvindens tilstand eller hvorfor hun havde opsøgt ejendommen.

Ingen kom til skade under hændelsen, lyder det.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Helt særlig gestus går...
bt.dk
Skat og politiet har snuppet biler og...
bt.dk
Hvad skete der? Wozniacki uddelte æg...
bt.dk
Kasper skrev sin første klumme i BT:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx