Af - 14/11-15 09:11; Opdateret: 14/11-15 09:23

Islamisk Trossamfund forudser moskeafbrændinger i FrankrigIslamisk Trossamfund forudser moskeafbrændinger i Frankrig

Nogle af de største ofre efter angrebet i Paris vil blive franske muslimer, lyder det fra Islamisk Trossamfund.

Bildstrecke im Grossformat »
Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk lægger blomster foran koncertsalen, hvor mere end 120 personer blev dræbt fredag nat. Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Der meldes om mindst 120 døde. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet

Mens der endnu ikke er overblik over, hvor mange der er omkommet ved angrebene i Paris, samt hvem der står bag, forudser Det Islamiske Trossamfund allerede nu, at fransk muslimer vil komme til at mærke følgerne efter aftenens og nattens terror.

- Nogle af de største kommende ofre vil uden tvivl blive de almindelige hårdtarbejdende og ærlige franske muslimske borgere. Deres moskéer vil blive afbrændt, og hadforbrydelserne vil øges mod dem. Kvinderne vil blive forulempede, og fysiske overfald vil finde sted med afrivninger af slør. Børn vil blive spyttet på, skriver Det Islamiske Trossamfund på sin hjemmeside og på Facebook lørdag morgen.

Løkke: Det er en mørk dag i Europa
Løkke: Det er en mørk dag i Europa

FOTO: Verden sørger efter angreb i Paris
FOTO: Verden sørger efter angreb i Paris

Foreningen appellerer til, at skylden ikke bliver placeret hos uskyldige personer.

- Vi håber, at de forstandige og besindige borgere i det franske samfund ikke gør almindelige franske muslimer ansvarlige, og i Danmark skal de danske borgere, som elsker Allah, ej heller gøres ansvarlige for, hvad der er foregået i Frankrig, står der.

TV: Smukt - franskmænd forenes i fælles nationalsang
TV: Smukt - franskmænd forenes i fælles nationalsang

UM: Mange ringer ind men ingen meldinger om tilskadekomne danskere
UM: Mange ringer ind men ingen meldinger om tilskadekomne danskere

Frihed, lighed og broderskab Et angreb har fundet sted i hjertet af Paris, og mange mennesker er blevet dræbt. Vores...

Posted by Det Islamiske Trossamfund I Danmark on Friday, November 13, 2015

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Konkurrenterne håner FCK-kaptajn:...
bt.dk
Barca-målmand: Neymars farvel var en...
bt.dk
Guld-darlings ’hidsige’ kæreste i...
bt.dk
Wow: Kan du kende Kim Kardashian som...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx