20/04-17 08:33

Trofæjæger gik efter elefanter og løver - det endte helt galtTrofæjæger gik efter elefanter og løver - det endte helt galt

Det var kun hans hunde, der kom tilbage til bilen, efter han gik ud og ledte efter spor.

storybild

Scott van Zyl fra Sydafrika forsvandt i sidste uge under en jagt i Zimbabwe, og efter en uges eftersøgning formodes det, at han er blevet spist af to Nilkrokodiller i Limpopo-floden, skriver Telegraph.

Den sydafrikanske mand drev et firma, der arrangerede trofæjagter for velhavende udlændinge, og det var i den forbindelse, han opholdt sig i Zimbabwe.

Trofæjæger fra Texas skyder truede næsehorn: Nu er han selv jaget vildt
Trofæjæger fra Texas skyder truede næsehorn: Nu er han selv jaget vildt

Her var han ude med et kuld hunde og en lokal spotter. De to delte sig op for at søge efter spor, men da de skulle mødes ved deres bil, var det kun Scott van Zyls hunde, der kom tilbage.

Der blev iværksat en eftersøgning med helikoptere og lokale spottere, der efter noget tid fandt et spor der ledte ned til floden, hvor Scott van Zyls rygsæk blev fundet ved bredden.

Elefant-drab minder uhyggeligt meget om løven Cecil
Elefant-drab minder uhyggeligt meget om løven Cecil

Eftersøgningsholdet mistænkte to store Nilkrokodiller for at have spist ham, og de besluttede sig derfor for at skyde dem, så de kunne tjekke deres maveindhold, og her fandt de, hvad de mener er rester fra et menneske.

- Vi fandt det, der muligvis er menneskekød i dem. Retsmedicinere er nu ved at undersøge, om der er tale om resterne af Scott van Zyl, siger Sakkie Louwrens, der var en del af eftersøgningsholdet, til Telegraph.

Løven Cecil: Safari-leder slipper ikke for retssag
Løven Cecil: Safari-leder slipper ikke for retssag

Scott van Zyls firma hedder SS Pro Safari, og på deres hjemmeside kan man læse, at de arrangerer trofæjagter i hele det sydlige Afrika, hvor man kan skyde alt fra elefanter til helt små blå dykkerantiloper.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Iskold luft mellem Sex and the...
bt.dk
Han skulle være henrettet i dag: Men...
bt.dk
Kongehuseksperter er ikke i tvivl:...
bt.dk
Ny liste opfordrer til drab på danske...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx