Af - 20/09-16 18:50

Ingen gav ung blaffer et lift: Efter fire dage gik han amokIngen gav ung blaffer et lift: Efter fire dage gik han amok

En ung mands pas er blevet konfiskeret efter, han blev aldeles utilfreds med, at ingen ville give ham et lift.

Bildstrecke im Grossformat »

Efter fire dage blev det for meget.

En ung franskmand er sigtet for hærværk, og hans pas er konfiskeret, efter han gik amok i en lille landsby, fordi ingen tilbød ham et lift.

Det skriver The Guardian.

Den 27-årige franskmand, der har vandret omkring i New Zealand, nåede forleden til byen Punakaiki, der huser blot 70 indbyggere.

Da han ville videre, giv hans rejseplaner i vasken. Ifølge det lokale politi opholdt den unge mand sig i byen i fire dage, mens han blaffede for at komme ombord i en bil. Men da tålmodigheden slap op, blev han voldelig.

Først smadrede han byskiltet med en sten, dernæst råbte han efter forbipasserende trafikanter, inden han sluttede af med at ødelægge andre vejskilte, som han kastede i den lokale flod.

Samlede blaffer op i Berlin: Nu er 21-årig dømt for menneskesmugling i Danmark
Samlede blaffer op i Berlin: Nu er 21-årig dømt for menneskesmugling i Danmark

Den lokale Neil Mouat fortæller, at den unge mand lå hidsig på vejen, da ordensmagten kom til stedet for at anholde ham. Her skal han have råbt, at newzealændere er nogle røvhuller.

- Han er en forkælet millennial, og han skabte en helvedes larm. I al den tid stod han på det forkerte sted og blaffede - et hjørne med dårlig sigtbarhed og ingen steder, hvor bilerne nemt kan trække over, siger Neil Mouat.

Den lille by har intet supermarked, og den unge mand har fortalt, at han ikke fik mad i to dage, lyder det fra Paul Watson fra det lokale politi.

Betjenten fortæller, at han aldrig har hørt om nogen blaffer, der har måttet vente så lang tid.

Den unge franskmand burde have fortsat sin rejse til fods. Der er ‘kun’ 44 kilometer til den større by Greymouth, som franskmanden kunne have nået på en dags tid, anslår Paul Watson.

Ung mand vender uventet hjem - moderens reaktion giver nettet latterkramper
Ung mand vender uventet hjem - moderens reaktion giver nettet latterkramper

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx