Af David Rue Honoré - 05/11-17 18:39

16-årig dreng anholdt: Uskyldigt pizzabud fik kastet syre i ansigtet16-årig dreng anholdt: Uskyldigt pizzabud fik kastet syre i ansigtet

En teenager er anholdt for at have sprøjtet syre i ansigtet på et pizzabud, som efterfølgende havnede i livsfare. Episoden er en blandt en lang række syreangreb, som har plaget den engelske hovedstad

storybild

Udbringere og motorcyklister tdeltager i en demonstration mod syreangreb, efter måneder med flere angreb på netop udbringere. Arkivfoto. (Billede: NIKLAS HALLE'N)

En 16-årig dreng er anholdt i London mistænkt for at have angrebet et pizzabud med syre og forvoldt ham livstruende skader. Det skriver Sky News.

Pizzabuddet risikerer ifølge politiet at miste synet på begge øjne, efter et syrelignende middel blev kastet i ansigtet på ham ad flere om gange.

Den forurettede er 32 år og blev torsdag aften mødt af to mænd på en knallert på gaden Walpole Road.

Manden meldes at have fået svære skader i øjnene samt at have inhaleret noget af den skadelige væske, hvorefter gerningsmændene flygtede fra stedet. Episoden menes at være opstået, efter de to gerningsmænd forsøgte at stjæle den 32-åriges knallert.

Ifølge politiets efterforskningsleder, Gordon Henderson, er den 32-årige fuldstændig uskyldig.

»Der er tale om en uskyldig mand, som passede sit arbejde som udbringer, og som måske aldrig kommer til at se igen,« siger han.

Angrebet lægger sig i rækken af flere hundrede angreb, der over få år har terroriseret London.

Syreangreb er på tre år mere end fordoblet fra 200 i 2014 til 431 i 2016, ifølge The Sun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen læste om Amagermanden...
bt.dk
Medina tiltalt for kokainkørsel: Blev...
bt.dk
Hængte ombejlet fodboldstjerne ud: Nu...
bt.dk
Far til 14-årig pige i koma: 'Gid det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx