Af - 14/08-14 21:09

Kunde raser over Apple: Ansat kaldte mig homoKunde raser over Apple: Ansat kaldte mig homo

Den homoseksuelle Adam Catanzarite blev kaldt 'bøsse' af en ansat i en Apple-butik. Firmaet nægter at kommetere.

storybild

(Billede: Facebook)

En besøg i en Apple-butik i den amerikanske by Portland blev en ubehagelig oplevelse for den homoseksuelle Adam Catanzarite.

Da han skulle betale for et par høretelefoner, blev han bedt om at give sin e-mailadresse, hvilket han afviste.

Først flere dage senere lagde han så mærke til, at der i feltet på kvitteringen med plads til mailadressen var blevet skrevet 'f@g.com' (bøsse, red.).

Det gjorde ham rasende:

- Jeg ved fra egen erfaring, at det er et eksempel på en salgs homofobisk tankegang og handlinger, der får unge (homoseksuelle, red.) mennesker til at gøre skade på dem selv. Den slags opførsel er IKKE OKAY, raser han på sin Facebook-side.


Før han delte sin vrede på Facebook, forsøgte Catanzarite at klage direkte til butikken, fortæller han til The Oregonian.

Adam Catanzarite, der arbejder som med forebyggelse af HIV, tog kontakt til lederen af Apple-butikken for at få refunderet beløbet på cirka 170 kroner.

Han tilbød desuden at give butikkens ansatte et kursus i kulturel kompetence, men det blev ikke mødt med stor interesse.

Da han flere uger senere ikke havde fået indsat pengene på sin konto, blev han vred og beskrev hændelsesforløbet på sin Facebook-side.

Samtidig bad han sine venner om at dele hans oplevelse og opfordrede til et boycot af Apple.

Catanzarite har endnu ikke hørt fra Apple - eller fået de penge, han var blevet lovet - men han understreger, at han ikke ønsker, at personen, der skrev 'fag', skal fyres, men i stedet "få mulighed for at lære om brugen af ordet 'fag' og hvordan den type ord kan påvirke mennesker, der føler sig nedgjort af dem".

Kan du forstå hans reaktion? Og ville du have gjort det samme?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fem danskere fortæller: Jeg var utro...
bt.dk
Stjerneadvokat om Peter Madsen: 'Det...
bt.dk
'Badehotellet' mister sin stjerne: Nu...
bt.dk
Pizzeria-ejer idømt to års fængsel:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx