Af Niels Pedersen - 18/09-17 13:21

Familie finder en ubuden gæst i WC'et - den får IKKE Gevalia  Familie finder en ubuden gæst i WC'et - den får IKKE Gevalia

Advarsel: Denne artikel giver akut frygt for at gå på toilettet!

Vi sætter os på toiletbrættet så godt som hver eneste dag, og de færreste tænker nærmere over det, når nødtørften skal forrettes.

Men denne video kan få de fleste til at tænke over det en ekstra gang.

Søndag morgen blev slangefangeren Tony Harrison tilkaldt af en familie i den australske by Gold Coast, som havde en ubuden gæst i deres toilet. Men hverken familien eller seerne, der fuldte med på Facebook, hvor Harrison sendte fangsten live, kunne forestille sig, hvad det var, der gemte sig under toilettets kant. Det skriver 9News.com.

Slangefangeren begyndte at hive krybdyret op af toilettet, men slangen ville bestemt ikke overgive sig uden kamp. Og i takt med at Tony Harrisson fik overtaget, kom mere og mere af slangen til syne. Den var længere end som så, skulle det vise sig.

»Kan du forestille dig at sidde på toilettet tidligt om morgenen og se det her komme op mellem dine ben,« spørger Tony Harrison i videoen, mens han arbejder på at få vristet slangen fri.

Til sidst fik Harrison bugt med slangen, som var en brun træ slange. Den er giftig, men er dog ikke til fare for mennesker.

»Bare rolig. Den kan ikke slå jer ihjel,« sagde Tony Harrison til de bekymrede seere.

Men det var ikke nok til at berolige mange af de chokerede seere, der fulgte med på Gold Coast and Brisbane Snake Catcher's Facebook-side.

'Jeg kommer aldrig til at føle mig rolig igen, når jeg skal lave det store på toilettet,' skrev en bruger.

'Jeg går aldrig nogensinde på toilettet i mørke igen. Aldrig,' lyder det fra en anden.

Du kan se hele Tony Harrisons kamp med slangen herunder.

 

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DF om pædofili-sag: Det her kan vi...
bt.dk
Kvinde fyret fordi hun forsøgte at...
bt.dk
Teenageren Emma trodsede sine...
bt.dk
Eks-kæresten nægter at være far til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx