Af - 22/11-16 22:20

TV: Her går 60-årige Thomas fuldstændig amok i ElgigantenTV: Her går 60-årige Thomas fuldstændig amok i Elgiganten

Har du nogensinde haft lyst til at gøre ligesom Thomas, når du oplever dårlig kundeservice?

Hvis du før har oplevet dårlig kundeservice og har tænkt, at du havde lyst til at smadre noget i raseri, så er du ikke alene.

60-årige Thomas Karlberg fra Gøteborg i Sverige havde samme følelse, efter han havde forsøgt at få repareret en printer i Elgiganten, men hvor andre stopper op og trækker vejret dybt, lod Thomas Karlberg frustrationerne få frit løb.

Galleri: Hvis advarsler sad på andet end cigaretpakker
Galleri: Hvis advarsler sad på andet end cigaretpakker

Han havde købt en printer, der ikke virkede. Derfor havde han indleveret den til reparation, og her fik han at vide, at den ville være klar efter 14 dage. Men få dage efter fik han besked om, den var klar. Da han hentede den fik han at vide, den slet ikke javde været i stykker.

Men da han kom hjem konstaterede han, at den stadig var i stykker. Og så valgte han at vise sin utilfreshed ved at smadre printeren og trykke manisk på den sure smiley på standeren for kundetilfreshed.

Nu vil McDonald's servere burger ved bordet
Nu vil McDonald's servere burger ved bordet

- Jeg var træt af printeren allerede da jeg indleverededen, og jeg blev det igen, da de sagde, den slet ikke havde været i stykker. Jeg kunne mærke pulsen stige og adrenalinet pumpe og jeg blev fuldstændig rasende. Hvorfor i alverden skulle jeg indlevere en printer, der ikke var i stykker, siger han til Göteborgs-Posten om hændelsen.

Det var hans datter, der filmede optrinnet, og videoen har fået kæmpe succes i Sverige, hvor over en halv million svenskere har set den på Facebook.

Genialt trick: Sådan bestiller du en billigere Big Mac
Genialt trick: Sådan bestiller du en billigere Big Mac

Og det hjalp tilsyneladende at smadre printeren, for nu slipper han for at bekymre sig om den.

- Nej, jeg er ikke sur længere. Jeg slap af med vreden præcis, da jeg hamrede printeren i gulvet. Det var skønt at slippe af med den, så slipper jeg for at blive sur, når den ikke virker. Jeg er glad for, at problemet er ude af verden nu, siger han til Göteborgs-Posten.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Detail-gigant kommer til Danmark:...
bt.dk
Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
Kendis skal betale 170.000 kr. i Se...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx