Af Silla Bakalus - 09/07-17 17:20

To giftige dyr havde gemt sig i australsk families hjem – kan du se hvor?To giftige dyr havde gemt sig i australsk families hjem – kan du se hvor?

I Danmark har ulve de seneste år skabt frygt hos mange, selv om ulveeksperter har manet til ro. Men andre steder på kloden har man helt andre dyr at kæmpe imod.

storybild

To giftige slanger har gemt sig på dette billede - men kan du spotte hvor?  (Billede: Sunshine Coast Snake Catchers 24/7 / facebook)

Giftige edderkopper, slanger, krokodiller og andre knap så rare skabninger er hverdagskost i lande som Syd- , Mellem og Nordamerika, Australien, Afrika og Asien.

Det måtte blandt andre en australsk familie sande, da hele to giftige dyr blev fundet i dens hjem. Selv om det nærmest ikke er til at se, havde hele to eksemplarer af den giftige slange ’brun katteøjesnog’ nemlig gemt sig godt i faimliens stue.

Det viser et billede, som de australske slangefangere ’Sunshine Coast Snake Catchers 24/7’ har lagt ud på facebook.

Men slangerne havde gemt sig så godt, at de næsten ikke er til at se. Kan du se hvor, hvor de er?

Synes du, at de to slanger er svære at finde, så kan vi trøste dig med, at de har gemt sig rigtig godt. Derfor har ’Sunshine Coast Snake Catchers 24/7’ også lagt billeder ud med hjælp til at finde slangerne.

Den brune katteøjesnog er særdeles giftig og altædende. Den lever i træerne og spiser blandt andet fugle, øgler, gnavere og flagermus. Blandt andet er den kendt for at have skabt ravage på Stillehavsøen Guam, hvor snogene har spist så mange fulgle, at en del af øens naturlige fugleliv er forsvundet. Det har videnskab.dk tidligere beskrevet.

Den brune katteøjesnog er også farlig for mennesker. Den kan blive op til tre meter lang, og et bid kan være alvorligt for især små børn.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efterlyst for milliontyveri: Har du...
bt.dk
LIGE NU: Dommedags-scener - kæmpe...
bt.dk
Beredskabsstyrelsen advarer grill- og...
bt.dk
Forbud mod afbrænding: Gælder i 8...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx