Af - 25/08-16 22:59

Katolsk kirke indleder undersøgelse: Præsterne er på GrindrKatolsk kirke indleder undersøgelse: Præsterne er på Grindr

En katolsk kirke i Irland har undersøger præsternes social-mediebrug. Det viser sig nemlig, at nogle af de yngre har været på dating-appen Grindr, som homoseksuelle bruger.

storybild

Arkiv (Billede: Pascal Pavani)

En undersøgelse på et irsk katolsk præsteseminarium viste noget opsigtsvækkende. Der var en 'homoseksuel kultur' blandt de unge præste-elever. Det skriver Metro.

Skolen udtrykte sin bekymring omkring den 'usunde atmosfære', der efter deres eget udsagn er kommet frem efter anonyme beskyldninger.

Ifølge Metro siger skolens ledere, at eleverne skal være opmærksomme på den pavelige anbefaling om, at præster tilbringer til med kvinder og familier for at gavne studierne.

Ærkebiskop Diarmuid Martin sagde allerede tidligere på måneden, at han ville boykotte netop den skole, der er tale om. Det var fordi, der var påstande om, at både studerende og ansatte brugte Grindr, som er en datingapp til homoseksuelle.

Ærkebiskoppen sagde, at brug af Grindr ville fremme homoseksualitet, og at det ville gå imod den modne vision, at regler for seksualitet er noget præster forstår, skriver Metro.

Pave Frans overrasker 20 eksprostituerede med besøg
Pave Frans overrasker 20 eksprostituerede med besøg

Paven: Verden er i krig - men det handler ikke om religion
Paven: Verden er i krig - men det handler ikke om religion

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nicolas Sarkozy anholdt af politiet
bt.dk
Er nu reelt udryddet: Det sidste...
bt.dk
Chok: Historiske danske legender...
bt.dk
Her er danskerne stået op til flere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx