Af - 19/07-16 21:05

Kvinde finder bold af kattehår på 5 cm i sin vaginaKvinde finder bold af kattehår på 5 cm i sin vagina

Det plejer at være kondomer og tamponer, der bliver 'glemt' oppe i kvinders underliv, men en amerikansk kvinde hævder, at der for nylig blev fundet en klump kattehår i hendes skede.

Bildstrecke im Grossformat »

Amerikanske Michelle Barrow lader ikke længere sine katte sove i sin seng. Nu må de nøjes med kælderen.

Mange katteejere lader frit deres katte tage en morfar eller to i deres senge. Men det er ikke altid uden konsekvenser. Det er en kvindelig katteejer i USA i hvert fald overbevist om.

Michelle Barrow var for nylig til tjek hos lægen, hvor hun nævnte, at hun døjede med lidt ondt i maven, skriver Daily Mail, der tager historien op igen efter den første gang så dagens lyst sidste år..

Lægen lagde derfor an til at udføre en gynækologisk undersøgelse:

- Hun (lægen, red.) begyndte at undersøge mig og mumlede straks: "Hvad er dog dette", forklarer Michelle Barrow, der kommer fra Baltimore, til Daily Mail.

En fem centimeter stor klump hår havde viklet sig fast i Michelle Barrows spiral. Hårklumpen var så stor, at lægen blev nødt til at klippe den op for at få den ud.

Vild opfindelse: Nu kan du slikke din kat uden problemer
Vild opfindelse: Nu kan du slikke din kat uden problemer

Først troede lægen, det var tråde fra en tampon, der havde sat sig løst og viklet sig ind i spiralen, men Michelle Barrow bruger sjældent tampon, og da hun selv så hårklumpen, havde hun straks en idé om, hvor hårene kom fra.

De havde nemlig samme farve som hendes ene kat, Donut.

Min teori er, at det er mine lagener, der er skylden: Jeg er ikke særlig god til at rede min seng hver dag, så mine to katte, Criket og Donut kan frit ligge i sengen. Min forlovede og jeg bruger ikke kondom, så det er nemt for ham, helt ubevidst, at have fået nogle hår på sin penis. Under sex kan hårene derfor let komme op i min spiral, hvor de har klumpet sig sammen. Tanken skræmmer mig stadig fuldstændig.
Det siger Michelle Barrow.

Tog på hospitalet med mavepine - kom hjem med baby
Tog på hospitalet med mavepine - kom hjem med baby

Mystisk katte-dræber udvider område og offerkreds - politiet på bar bund
Mystisk katte-dræber udvider område og offerkreds - politiet på bar bund

Hun har i en artikel skrevet om sin oplevelse, men flere er skeptiske overfor hendes historie.

En af dem, der har kommenteret historien, er blandt andet Debbie McCormack, der skriver, at hun som gynækolog har fundet rigtig mange glemte tamponer i kvinders underliv. Hun fortæller, at flere glemte tamponer ikke ligner sig selv, når de bliver fundet i underlivet.

Michelle Barrows egen læge sendte hårklumpen til nærmere undersøgelse, og den kom tilbage med beskrivelsen:"Fremmedlegeme: Glemt tampon".

Kattehjem risikerer lukning: 170 katte kan miste deres hjem
Kattehjem risikerer lukning: 170 katte kan miste deres hjem

20 ting som katteejere må lære på den hårde måde
20 ting som katteejere må lære på den hårde måde

Der er altså flere, der betvivler Michelle Barrow kattehårsforklaring. Men en amerikansk journalist har dog været i kontakt med Michelle Barrow, og forklarer i en helt tredje artikel, at Michelle Barrow virker som en troværdig kvinde.

Michelle Barrow forklarer selv, at hun aldrig kunne finde på at lyve om sådan en historie. Hun ville ønske, at hun havde taget et billede af hårklumpen.

Genial kattereklame tager nettet med storm
Genial kattereklame tager nettet med storm

I dag er Michelle Barrow ekstra opmærksom på at holde en god hygiejne. Hun tager bad hver dag og vasker tit sine lagener. Hendes katte får også kun lov til at sove i kælderen nu.

- Jeg tror, moralen i denne historie må være, at vaginaer er så ekstremt mystiske, at vi aldrig rigtig vil forstå alt ved dem. Derfor kan vi lige så godt skrive, hvor underlige de er på internettet, konkluderer Michelle Barrow.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx