Af - 13/03-16 09:47

Michael har en penis, der vejer fire kilo: Det handler om at frigøre sig selvMichael har en penis, der vejer fire kilo: Det handler om at frigøre sig selv

Michael Stunz har fået fire indsprøjtninger i sin penis. Den vejer nu omkring fire kilo.

storybild

(Billede: LinkedIn)

Tyske Michael Stunz er ikke som alle andre. Han har nemlig ved hjælp af silikoneindsprøjtninger fået en penis, der vejer op mod 4,3 kilogram. Det skriver Vice.

Ung kvinde viser vejen: Sådan laver du det PERFEKTE dick pic
Ung kvinde viser vejen: Sådan laver du det PERFEKTE dick pic

Den 45-årige tysker fik ideen til sin penisforstørrelse for omkring 20 år siden, da han første gang prøvede en penispumpe.

- Jeg var alt for nysgerrig til ikke at prøve det. Først prøvede jeg det uden at fortælle det til nogen, og jeg fandt ud af, at når jeg blev pumpet op, var det en fantastisk følelse. Jeg fik følelsen af, at jeg ikke længere var fanget i den krop, jeg var født i, men jeg havde muligeden for at forme den selv, siger han til Vice.

Video: Penis og vagina har et vigtigt budskab
Video: Penis og vagina har et vigtigt budskab

Michael har fået sin store penis efter fire indsprøjtninger. Den giver ham dog problemer med både at købe underbukser og bukser ligesom den ikke har gjort det lettere at dyrke sex. Alligevel er han glad for sin store ven.

- Efter at du har nået en vis størelse, så kan du ikke gøre visse ting længere. I hvert fald ikke med alle og ikke uden en del forspil. Men så er der også andre ting, som du pludselig kan gøre. Det handler bare om at frigøre sig selv fra de fastlåste roller og ideer omkring sex og bare være klar til at lege, siger han til Vice.

LISTE: Sexsnak! 10 ting kvinder deler med veninderne
LISTE: Sexsnak! 10 ting kvinder deler med veninderne

Se hele indslaget om Michael Stunz her.

LÆS OGSÅ: Uheldig indpakning: Hvad synes du, det ligner?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Overrasket Wozniacki kan ikke tro...
bt.dk
Gus Hansen stævnede Rasmus Nøhr for...
bt.dk
Myndighederne advarer: Frygtet...
bt.dk
Morten bruger 5.700 kroner for meget...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx