Af - 29/06-15 16:32

Kvinder er vilde med denne gorilla: Synes han ligner abernes Brad PittKvinder er vilde med denne gorilla: Synes han ligner abernes Brad Pitt

For lodden til love? Japanske kvinder sværmer om muskuløs han-gorilla.

storybild

En kæmpe gorilla med store muskler er i øjeblikket det helt store trækplaster for kvinder i Higashiyama Zoo i den japanske by Nagoya.

Line Baun Danielsen joker på tv: Ja, det ER en abe...
Line Baun Danielsen joker på tv: Ja, det ER en abe...

Shabani er 18 år gammel, vejer 180 kilo og så poserer han så lækkert for de kvindelige besøgende, at selv Brad Pitt ville kunne lære en ting eller to af den behårede alfa-han.

- Han er mere muskuløs end de fleste gorillaer og peaker lige nu fysisk. Vi har set en stigning i antallet af kvindelige besøgende. De siger, han ser godt ud, fortæller Takayushi Ishikawa, der er talsperson for den japanske zoo, til det franske nyhedsbureau AFP.


På de sociale medier bruger de japanske kvinder betegnelsen 'ikemen' om Shabani, hvilket oversat til dansk betyder noget i retning af 'lækkerbisken'.

- Han hviler ofte sin hage på sine hænder og stirrer intenst på én, forklarer Takayushi Ishikawa og tilføjer, at også Shabanis faderlige egenskaber går rent ind i kvindernes hjerter.

- Han beskytter altid sine unger og våger dem. De besøgende synes, hans venlighed er tiltrækkende.

Shabani, der oprindeligt er født i Holland og kom til Japan i 2007, blev for alvor berømt, da han tidligere på året blev kampagne-model for en forårs-festival i den japanske zoo.LÆS OGSÅ: TV: Her straffer abe uopdragen dreng

LÆS OGSÅ: TV: Derfor skal du ikke flashe fuckfingeren til en abe

LÆS OGSÅ: Nordkorea sammenligner Obama med en abe

LÆS OGSÅ: Valgstedsmålinger: Abe vinder en massiv sejr i Japan

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx