Af - 04/10-15 13:24; Opdateret: 04/10-15 13:38

Donald Trump: Bevæbnede lærere kunne have stoppet skolemassakreDonald Trump: Bevæbnede lærere kunne have stoppet skolemassakre

Bevæbnede lærere ville have forhindret tragisk skolemassakre, lyder det fra en af de mest markante republikanske kandidater i opløbet for at blive USAs næste præsident, Donald Trump.

storybild

Donald Trump lørdag den 3. oktober (Billede: Polfoto/Mark Zaleski)

Endnu en skolemassakre ramte USA torsdag, hvor 26-årig mand skød og dræbte ni personer på et college i byen Roseburg i Oregon.

Det fik den amerikanske præsident Barack Obama til at gentage sit budskab om en strengere våbenlov i USA, hvor det i forhold til Danmark er meget let at anskaffe sig et våben.

Gerningsmand i Oregon ville skyde kristne
Gerningsmand i Oregon ville skyde kristne

Men ifølge præsidentens måske kommende efterfølger, republikaneren Donald Trump, er den største årsag til de mange blodige skyderier på skolerne slet ikke våbnene, men psykisk sygdom.

Hvis man havde haft nogle lærere med skydevåben i klasseværelsen, ville man have haft langt bedre chancer, sagde Donald Trump, ifølge CNN, om torsdagens tragiske begivenhed, som altså kostede ni mennesker livet foruden gerningsmanden, som efterfølgende tog sit eget liv.


LÆS OGSÅ: Gerningsmand bag skolemassakre i USA er identificeret

LÆS OGSÅ: Sjovt! Derfor giver folk deres katte 'paryk' på

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx