Af - 09/10-14 21:10

Baby levede kun i fire timer – Over en halv million fulgte hans korte livBaby levede kun i fire timer – Over en halv million fulgte hans korte liv

Historien om Shane er i sandhed en rørende, men også en sørgelig historie.

Bildstrecke im Grossformat »

Shane Michael Haley blev født torsdag på et hospital i Pennsylvania i USA, og han forlod denne verden kun fire timer senere.

Allerede, inden Shane blev født, fik han nemlig diagnosen anencefali, hvilket betyder, at han manglede en del af hjernen, og at han manglede kranieknogler. Prognosen for babyer med anencefali er heller ikke god, da de fleste ikke lever særligt længe.

Men på trods af sin korte levetid, så fik den lille baby stor opmærksomhed, og han fik i den grad sat sit aftryk på verden. Og det er også en historie, der viser, hvor højt forældre kan elske deres ufødte børn.

Er du ikke tilfreds med dit spejlbillede? Det er du, når du har set denne video
Er du ikke tilfreds med dit spejlbillede? Det er du, når du har set denne video

Rørende: 3-årig ignorerer militær-protokol for at kramme mor
Rørende: 3-årig ignorerer militær-protokol for at kramme mor

Shanes forældre – Jenna og Dan – oprettede nemlig en Facebook-gruppe, hvor man kunne følge graviditeten- det har over 760.000 gjort. Forældreparret lavede også en såkaldt 'bucket list' med ting, de ville opleve 'med' Shane. De tog eksempelvis til en baseballkamp og i Empire State Building med Shane i maven.

Kondolencerne strømmer også ind torsdag aften til Dan og Jenna, efter de skrev, at Shane ikke længere er hos dem.

De takker:

- Det er utroligt med al støtten, som vi har fået fra jer. Vi vil gerne takke jer alle af hele vores hjerte, skriver de på Facebook.

- Shane tilbragte hele sit liv i armene på folk, som elskede ham betingelsesløst, og jeg tror ikke, at man kan bede om noget smukkere liv end det. Han er hos Gud nu, og han vil altid være vores lille mirakel.Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tennislegende stikker til forelsket...
bt.dk
Skuespillerinde skal skilles fra sin...
bt.dk
Vild pris: Rigmand har købt et af...
bt.dk
Verdensstjerne: Sådan er kronprins...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx