Af Michael Bo Mortensen - 18/09-13 18:22

Mor til Washington-massemorder undskylder: Jeg er knustMor til Washington-massemorder undskylder: Jeg er knust

Den amerikanske tv-station CNN bringer en lydindspilning med en undskyldning fra Washington-skyttens mor.

storybild

Moderen til den 34-årige Aaron Alexis undskylder sin søns forfærdelige handlinger (Billede: Kristi Kinard Suthamtewakul)

Moren til en mand, som mandag skød og dræbte 12 personer og siden selv blev dræbt på en flådestation nær Washington, undskylder i en lydoptagelse over for ofrenes familier.

- Aaron befinder sig nu et sted, hvor han ikke længere kan gøre skade på andre. Det er jeg glad for. Til ofrenes familier vil jeg sige, at jeg er så utrolig ked af, at dette er sket. Mit hjerte er knust, siger Cathleen Alexis ifølge CNN.

Mandag eftermiddag dansk tid skød og dræbte Alexis Aaron 12 medarbejdere på et flådecenter i Washington kun tre kilometer fra Det Hvide Hus.

Politiet efterforsker fortsat motivet til massakren.

- Vores søn har dræbt 12 mennesker og såret adskillige andre. Hans handlinger har påvirket ofrenes familier dybt og for altid. Jeg ved ikke, hvorfor han gjorde, hvad han har gjort, og jeg får aldrig chancen for at spørge ham om det, siger Cathleen Alexis.

Aaron Alexis led af paranoia og andre psykiske problemer, fortæller de amerikanske myndigheder til nyhedsbureauet AP. Han er siden august blevet behandlet for dem.

Ifølge FBI blev afroamerikaneren Alexis født 9. maj 1979 i Queens i New York, voksede op sammen med sine forældre og blev ansat i den amerikanske flåde som underofficer i Fort Worth i Texas fra 2007 til 2011.

Inden da, i 2004, blev han arresteret for at have skudt tre dæk i en håndværkers bil. Ifølge en rapport fra politiet i Seattle havde han gjort det af vrede over respektløshed, skriver Reuters.

/ritzau/


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny popularitetsmåling: Topminister...
bt.dk
Derfor blokerer de lokale for Pusher...
bt.dk
Obama skriver kontrakt: Det skal han...
bt.dk
Simon Kjær i usædvanlig bøn: Vil have...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx