Af Amalie Abildgaard - 15/10-17 11:36

Donald Trumps kone og ekskone i åben krig: 'Jeg er den rigtige førstedame'Donald Trumps kone og ekskone i åben krig: 'Jeg er den rigtige førstedame'

Den amerikanske præsident Donald Trumps første ekskone, Ivana, langer endnu en gang ud efter den amerikanske førstedame, Melania Trump.

storybild

Ivana Trump og USAs førstedame Melania Trump. (Billede: DAVE KOTINSKY, NICHOLAS KAMM)

Det skriver News.com.au.

Ivana Trump, der var gift med den amerikanske præsident fra 1977 til 1992, optrådte for nyligt i det amerikanske talkshow 'The Wendy Williams Show' i forbindelse med, at hun har udgivet en ny bog.

Dog faldt snakken ikke kun på bøger. Donald Trumps ekskone sendte også et par gloser af sted efter hans nuværende kone.

»Teknisk set er jeg jo Trumps første dame. Jeg var hans første kone,« siger Ivana Trump under showet.

Ivana kaster sine arme over hovedet for at understrege sin pointe og fortsætter ordstrømmen:

»Jeg ved ikke, hvad Melanias problem er. Hun skal bare komme over det. Hun er førstedame i Amerika, men jeg er førstedame for Trump.«

Ivana Trump optrådte samme dag, i mandags, hos det amerikanske morgenprogram 'Good Morning America', hvor snakken også handlede om hendes tidligere ægteskab.

Her forklarede hun, hvorfor hun ikke ringer til sin eksmand, Donald Trump, i Det Hvide Hus.

»Jeg vil ikke ringe til ham der, fordi Melania er der, og jeg vil ikke skabe nogen form for jalousi, selvom jeg grundlæggende er Trumps første kone. Dermed er jeg førstedame, ok?,« sagde Ivana Trump.

Melanias talskvinde, Stephanie Grisham, fremsatte en erklæring, hvor hun kommenterede på Ivanas bemærkninger. Der stod blandt andet, at Ivana var 'opmærksomhedssøgende og selvbetjenende støj'.

»Fru Trump har gjort Det Hvide Hus til et hjem for præsidenten. Hun elsker at bo i Washington og er hædret for sin rolle som USAs førstedame,« sagde Grisham i erklæringen.

Ivana sagde, at hun var overrasket over Melanias erklæring.

»Jeg har ingen anelse om, hvorfor hun kommenterede på det. Jeg har jo aldrig sagt, at jeg er første dame i USA,« kommenterede Ivana.

Ivana og Donald Trump giftede sig i 1977 og blev 1992, efter at han havde en affære med den tidligere skønhedsdronning Marla Maples, som han giftede sig og har datteren Tiffany sammen med.

Se klippet fra 'The Wendy Williams Show' her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

NU blomstrer kirsebærtræerne - se det...
bt.dk
Yes! Godt nyt til alle NCIS-fans
bt.dk
Ny tendens ved aftenbordet:...
bt.dk
Vidste du det? Det sker der med dine...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx