Af - 27/01-16 17:17

Kom tilbage til os: Pizza Hut indfører suveræn skorpeKom tilbage til os: Pizza Hut indfører suveræn skorpe

Pizza-kæden Pizza Hut har sat gang i mundvandet med ny opfindelse. Kæden satser stadig på at åbne restauranter i Danmark.

Bildstrecke im Grossformat »

Det kan godt være, at italienerne opfandt pizzaen, men det er amerikanerne, der har gjort den til et himmelsk kaloriemonster, der forfører smagsløgene med et sanseorgie af ost, tomatsauce, kød og krydderier.

Legendarisk pizza-kæde på vej til Danmark
Legendarisk pizza-kæde på vej til Danmark

Den verdensomspændende pizza-kæde Pizza Hut har længe specialiseret sig i at gøre den forhadte skorpe mere spiselig, og det er blandt andet resulteret i den meget omtalte pølse-skorpe, som du kan se i galleriet.

Nu slår de til igen, og denne gang er det med fokus på ost og hvidløg. De introducerer nemlig ostehvidløgsskorpen, som skal forkæle kundernes ganer, så der ikke er en eneste kedelig bid i pizzaen.

Velbekomme: Kan du klare denne vanvids-pizza?
Velbekomme: Kan du klare denne vanvids-pizza?

Selv om Pizza Hut for tiden arbejder på at genåbne flere restauranter i Danmark, er det tvivlsomt, om vi får lov til at smage vidunderen herhjemme. Den er nemlig kun tilgængelig i en begrænset periode, skriver HuffPost.

Hvis du selv drømmer om at åbne en franchise, så kan du se her, hvad der skal til for at åbne en Pizza Hut-restaurant i Danmark.

LÆS OGSÅ: Er du afhængig af pizza? Så er dette tøjmærke noget for dig!

LÆS OGSÅ: Fastfoodgiganter klar til priskrig

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx