Af - 18/06-17 20:26

David var millionær: Nu har han levet 20 år alene på øde øDavid var millionær: Nu har han levet 20 år alene på øde ø

Det kan man kalde en livsstilsændring.

Se en video af David Glasheen og hans liv herover.

Lige siden 1997 har den australske millionær David Glasheen boet mutters alene på en øde ø uden for Australiens kyst. I sidste måned kunne han fejre 20 års jubilæum.

Det skriver det australske medie News.com.au.

Op gennem 80'erne og i starten af 90'erne levede australske David Glasheen som en succesfuld og rig børsmægler, der handlede med millioner af kroner dagligt. Men succesen og rigdommen gik op i røg, da David Glasheen i 1991 gik bankerot.

10 tegn: Derfor bliver du aldrig rig
10 tegn: Derfor bliver du aldrig rig

Det samme gjorde hans forhold til konen og det succesfulde liv, der ellers kørte på skinner, endte i et mareridt.

Men da han i 1993 hørte om den øde ø Restoration Island, der på daværende tidspunkt ikke var udforsket, var han ikke tvivl. Fire år efter, i 1997, drog han mod øen, og her har han således boet lige siden.

- Der er ikke mange mennesker, man kan kommunikere med i det her område, og der er ikke noget at tale om. Det er hårdt. Måske det hårdeste, fortæller David Glasheen om sit liv på den ø, hvor han trods den udfordrede internet- og telefonforbindelse er i stand til at følge med i, hvad der sker ude i verden.

Dansk rigmand sendte datter til børnefødselsdag: Så gik de andre forældre helt amok
Dansk rigmand sendte datter til børnefødselsdag: Så gik de andre forældre helt amok

Derfor handler han også til tider med aktier, ligesom han også er opdateret på det anspændte forhold mellem Nordkorea og resten af verden.

- Nogen er nødt til at gøre noget, det kan ikke fortsætte sådan her, siger han til News.com.au.

David Glasheen bor i en restaureret hytte, der blev brugt som forpost under Anden Verdenskrig, og kommer kun én gang om året til købmanden i Cairns. Han er nemlig selvforsynende og lever primært af de fisk og skaldyr, som han fanger.

Millionær kørt ned på åben gade: Konen mistænkt for at lokke ham i fælde
Millionær kørt ned på åben gade: Konen mistænkt for at lokke ham i fælde

Han velkommer desuden gerne folk på sin ø, men understreger også, at man skal være forberedt på lidt af hvert. Og det er langt fra de fleste byfolk, der er det.

- Folk tror, at de bare kan dreje på hanen, og så kommer der vand ud. Man skal indse, at sådan er det altså ikke. Du er selv herre over alt her, siger han.

De australske myndigheder vil ifølge News.com.au gerne have, at David Glasheen flytter fra øen, men det har han ikke i sinde at gøre. Til mediet udtaler han, at han ganske enkelt ikke kunne se, hvorfor han skulle flytte væk fra Restoration Island.

LÆS OGSÅ: Rigmand forærer stor million-lejlighed væk: - Jeg vil gerne give noget igen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx